2018-12-10 02:01


Poliţişti bătuţi în timp ce-şi făceau datoria

 |  21:00
Poliţişti bătuţi în timp ce-şi făceau datoria

Trei poliţişti au căzut victimele unor persoane în aceeaşi zi, în trei judeţe din ţară.

La Arad, un agent de proximitate a fost bătut crunt de trei indivizi, dintre care un minor, după ce poliţistul, invitat la o nuntă, a încercat să aplaneze un conflict în care erau implicaţi agresorii. Aceştia sunt sportivi, practicanţi ai sporturilor de contact. Iniţial, poliţistul s-a ales cu o fractură de piramidă nazală, dar starea sa s-a agravat progresiv, astfel încât a fost internat de urgenţă în comă.

În judeţul Gorj, un localnic l-a bătut cu o rangă pe un agent de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Negomir. Agentul fusese chemat la locuinţa unui consătean pentru că agresorul începuse să-i înjure pe membrii familiei şi să distrugă tot ce-i stătea în cale. Poliţistul a fost lovit de mai multe ori în zona capului. Agresorul a fost arestat.

Un poliţist din localitatea buzoiană Grebănu a ajuns la spital după ce a fost tăiat la mână cu o sabie de un individ. Agentul încerca să aplaneze un scandal între doi cumnaţi. În timp ce discuta cu persoanele implicate, poliţistul a început să fie înjurat de un trecător care nu avea nici o legătură cu incidentul. Omul a început să înjure fără motiv, iar în momentul în care poliţistul a încercat să stea de vorbă cu el a scos o sabie pe care o avea sub braţ şi l-a tăiat pe mână. Poliţistul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău. Agresorul a fost imobilizat, reţinut şi arestat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...