2017-01-20 05:42

EVENIMENT


Poliţişti români, într-un documentar al Discovery

 |  19:18
Poliţişti români, într-un documentar al Discovery

Trei trupe speciale de poliţie din Bucureşti, Moscova şi Varşovia sunt protagonistele unei serii de documentare, „Poliţişti de elită“, ce vor fi difuzate, începând cu luna aprilie, în peste 100 de ţări din Europa Centrală şi de Est, dar şi din Orientul Mijlociu şi Africa.

Filmările din România au fost realizate în urma unui parteneriat între Discovery şi Ministerul Administraţiei şi Internelor, respectiv Poliţia Capitalei şi Poliţia de Frontieră Română, prin care echipele de filmare au avut acces în culisele unor emisiuni speciale.

Cele şase episoade incluse în noua serie de documentare urmăresc ofiţeri de poliţie din diverse echipaje (Furturi, Omucideri, Crimă Organizată, Supervizarea Bandelor, Droguri, Trafic Uman şi Unităţi Antitero), care abordează mai multe cazuri, în locaţii extrem de diferite. Echipele de filmare care au lucrat în Moscova, Bucureşti şi Varşovia au surprins misiuni reale ale oamenilor legii, iar relatarea este făcută din perspectiva poliţiştilor implicaţi, care comentează evenimentele pe măsură ce acestea se derulează. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image