2018-11-14 17:39


Poliţiştii locali protestează în faţa Guvernului

 |  14:24
Poliţiştii locali protestează în faţa Guvernului

Aproximativ o mie de poliţişti locali protestează, marţi, în faţa Guvernului, aceştia afirmând că doresc încadrarea în aceeaşi muncă precum cei de la Poliţia Română. De asemenea, poliţiştii cer reducerea vârstei de pensionare.

"Vrem să transmitem un mesaj pentru domnul prim-ministru Dacian Cioloş, vrea să ne scoată la pensie la 50 de ani şi noi nu vrem la 65, vrem la 80. Dacă atâta e penibilul, mergem până la 80. Lucrez în Poliţia Locală de 10 ani. Sângele nostru e la fel de roşu ca a celor de la Poliţia Română, munca e aceeaşi, vrem să fim încadraţi în aceeaşi muncă precum cei de la Poliţia Română", a declarat un poliţist, potrivit Mediafax.

"Vrem reducerea vârstei de pensionare, comform Codului de Muncă, în România la pensie se iese la 60 de ani bărbaţii şi doamnele la 62 de ani. Ca agent de poliţie locală, nu putem să ne desfăşurăm activitatea de ordine publică şi circulaţie rutieră până la vârsta de 65 de ani. Este foarte greu", a afirmat, la rândul său, un alt protestatar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-22

TAGURI: politist, local, protesteaza, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


OVIDIU
22 Noi 2016

Politia locala o idee buna si care a ajuns de tot rasul. Fostii (actualii ) gardieni publici, fara studii .fara pregatire de specialitate,sunt complet aserviti, prin lege, primarului care ii plateste. Au copiat uniforma Politiei dar majoritatea dintre ei nu au prins in viata lor decat o raceala.
Random imageUltimele stiri


loading...