2017-01-24 07:07


Poliţistul din Galaţi care s-a împuşcat în cap a murit după intervenţia chirurgicală

 |  18:50
Poliţistul din Galaţi care s-a împuşcat în cap a murit după intervenţia chirurgicală

Poliţistuldin Galaţi care a fost găsit de colegii săi împuşcat în cap în maşina cu carefusese la o intervenţie, anchetatorii luând în calcul o tentativă desinucidere, a murit duminică dimineaţă la Spitalul de Urgenţă "SfântulApostol Andrei" din municipiu, unde fusese internat şi operat.

Purtătorulde cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei"din Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa, a declarat că poliţistul a murit în secţiade reanimare a unităţii medicale. "Pacientula decedat duminică dimineaţă, în secţia de reanimare a spitalului", a spusdr. Nicolae Bacalbaşa.

Larândul său, medicul dr. Corneliu Marinescu de la Spitalul "Sfântul ApostolAndrei" din Galaţi, unde fusese internat poliţistul, declara că bărbatul afost supus unei intervenţii chirurgicale "disperate" şi preciza căurmătoarele patru-cinci zile sunt "definitorii".

AgentulNicu Tănasă, în vârstă de 42 de ani, lucra de zece ani la departamentul ArmeExplozibili şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Galaţi, iar potrivitreprezentanţilor Inspectoratului, bărbatul avea o conduită impecabilă şi atrecut cu bine de fiecare dată examinările psihologice.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi, Cristina Tatulici, joi, în jurul orei 13.00,o echipă a departamentului Arme Explozibili şi Substanţe Periculoase din cadrulIPJ a fost solicitată să intervină la un centru de colectare a fierului vechiunde fusese găsită o grenadă din al Doilea Război Mondial. "A fostpreluată grenada şi predată apoi la ISU Galaţi. La întoarcere, echipajul a merssă predea armamentul la rastel, iar cel care condusese maşina de intervenţie arămas să completeze foaia de parcurs. Când s-au întors la maşină, colegii săi l-au găsit împuşcat încap. Nu există alte urme de violenţă, iar primele date aleanchetei duc la ipoteza unei tentative de sinucidere. Ancheta continuă în acestcaz", a declarat Cristina Tatulici.

ReprezentantulIPJ Galaţi a precizat că poliţistulde 42 de ani lucrează de zece ani la departamentul Arme Explozibili şiSubstanţe Periculoase din cadrul IPJ şi nu a creat nici un fel de probleme.Mai mult, acesta a trecut cu bine de fiecare dată examinările psihologice şi aprimit calificative bune pentru munca sa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-09-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image