2018-12-14 09:45


Poliţistul Nelu Gruia, în biletul de adio: ''soţia mi-a recunoscut că Ruxandra nu este fiica mea''. Misterul crimei din Craiova a fost în mare parte dezlegat

 |  20:08
Poliţistul Nelu Gruia, în biletul de adio: ''soţia mi-a recunoscut că Ruxandra nu este fiica mea''. Misterul crimei din Craiova a fost în mare parte dezlegat
Fiica fostului şef al Serviciului deArme şi Muniţii din IJP Dolj, rănită grav de tatăl său, care apoi şi-a împuşcatsoţia şi s-a sinucis, a fost externată, marţi seară, de la Spitalul Judeţean deUrgenţă Craiova. Potrivit medicilor, starea ei de sănătate permite recuperareala domiciliu. Rudele i-au spus tinerei că părinţii ei sunt morţi.

Imediat după ce şi-a revenit dinanestezie, Ruxandra a întrebat cum se simte mama ei. Cadrele medicale i-auascuns adevărul şi nu i-au spus că părinţii ei au murit. Nici în ziuaînmormântării tânăra nu ştia că a rămas orfană. Însă un membru al familiei i-apovestit totul fetei. Aceasta a povestit psihologului că, de câţiva ani, eitrăiau un adevărat coşmar. Mama şi tatăl ei se certau zilnic, în casă fiind tottimpul o atmosferă tensionată. Fata a mai spus că Nelu Gruia era un bărbatsever care încerca să îşi domine familia şi niciodată nu era de acord cu cefăceau cei de lângă el.

De altfel, fostul şef al ServiciuluiArme de la IPJ Dolj Nelu Gruia şi soţia sa au divorţat în luna februarie, lacererea soţiei, iar în luna martie, cei doi se reclamaseră reciproc laParchetul de pe lângă Judecătoria Craiova de loviri şi alte violenţe.

Fostul poliţist a scris în biletul deadio că soţia lui i-a făcut o mărturisire şocantă cu doar câteva zile înaintede tragedie. Ruxandra nu era fiica lui, iar acest lucru l-a determinat pe Gruiasă îşi împuşte soţia şi fiica. Procurorii nu au stabilit când îi vor audia pecopiii familiei Gruia. „Săptămâna aceasta cu siguranţă se va discuta cu ei.Deocamdată au fost audiaţi doar martorii, care au sunat la poliţie şi laambulanţă“, a spus Claudiu Dinculescu, prim-procuror al Parchetului de pe lângăTribunalul Craiova.

Fostul şef al Serviciului Arme de laIPJ Dolj, care ocupa funcţia de preşedinte la Asociaţia Judeţeană de Vânătoareşi Pescuit Sportiv (AJVPS) Dolj, Nelu Gruia, şi-a împuşcat soţia şi, ulterior,fiica, pe 13 martie, cu o armă pe care o deţinea legal. Gruia a încercat apoisă se sinucidă, însă a fost găsit în viaţă de echipajele ambulanţei sosite lalocul incidentului, decedând ulterior la spital. La spital a ajuns şi fiicafostului poliţist, grav rănită, însă aceasta şi-a revenit în cursul aceleiaşiseri. Fostul poliţist Nelu Gruia o considera pe fiica sa principala vinovată dedivorţul de soţie, conform unei scrisori găsite de procurori pe masa din cameraunde a fost găsită moartă fosta lui soţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-06
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...