2019-02-22 02:56


POMOHACI, pe scena unui festival din Sibiu: Toată casa are o CRUCE, numa cine poate o duce

 |  18:58
POMOHACI, pe scena unui festival din Sibiu: Toată casa are o CRUCE, numa cine poate o duce

Exclus vineri din preoție, Cristian Pomohaci a fost cel mai aplaudat cântăreț de muzică populară la cel mai vechi festival din România, cel din comuna sibiană Jina, unde au fost prezenți ciobani din județele Sibiu, Alba, Vâlcea și Argeș. Pomohaci a făcut și dedicații pentru preotul din comuna Jina, care însă nu a fost de față.

"Dați-mi voie să fac o dedicație specială slujitorului sfântului altar care slujește aici, în Jina, părintelui dumneavoastră. Să-i sărut mâna sfințită și să-i spun prin intermediul cântecului lui Cristian Pomohaci: toată casa are o cruce, numa cine poate o duce", a spus de pe scenă fostul preot.

Pomohaci a fost primit cu aplauze și a primit flori de la zeci de admiratori care au urcat pe scenă, unii împreună cu copiii. Printre cei care au urcat pe scenă și i-au dat flori s-a aflat și un tânăr preot din Sibiu, care nu a purtat sutană.

Fostul preot a cântat și glumit 40 de minute cu cei prezenți, dar a refuzat să dea declarații jurnaliștilor.

Un grup de fani ai lui Pomohaci l-a protejat la urcarea și coborârea de pe scenă pe fostul preot, scrie Agerpres.

La festivalul de la Jina au fost prezenți sâmbătă și duminică aproximativ 10.000 de oameni, potrivit primarului comunei, Vasile Gheorghe Beschiu. Acolo au fost prezenți și mai mulți politicieni.

foto: Agerpres


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-30

TAGURI: pomohaci, sibiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...