2019-03-26 12:33


Ponta face DEZVĂLUIREA serii: Ilie Sârbu a primit NOTIFICARE de la DNA. Ce conține

 |  23:07
Ponta face DEZVĂLUIREA serii: Ilie Sârbu a primit NOTIFICARE de la DNA. Ce conține

Liderul Pro România Victor Ponta a declarat luni că socrul său, Ilie Sârbu, a avut mandat de interceptare totală în perioada august, septembrie, octombrie 2014. De abia luni a primit hârtie de înștiințare de la DNA pentru aceste lucruri.

"Înainte să vin la emisiune m-am întâlnit cu socrul meu şi primise o hârtie de la DNA. Socrul meu care, sigur, e persoana cea mai apropiată de familia mea şi cu care stăm, ne vedem în fiecare zi, ştiţi că a avut mandat de interceptare totală, telefoane, ambiental, tot-tot-tot, aşa, ca la terorişti. (...) A avut acest mandat în campania electorală, septembrie, octombrie, cât a fost campania electorală. Evident că i-au dat clasare acum că... în 2018. Am hârtia de la DNA. Scrie aşa: conform legii, vă aducem la cunoştinţă că s-a procedat la interceptarea comunicaţiilor, a oricărui tip de comunicare purtată de la posturi audio, video, prin fotografiere, măsuri de supraveghere fiind autorizate de judecătorul de drepturi şi libertăţi în perioada, şi ne dă perioada, august, septembrie, octombrie 2014", a spus Ponta la TVR 1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-31

TAGURI: ponta, ilie sarbu, interceptat, dna, instiintare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRADATORI DE TARA
30 Iul 2018

BA MAGARULE ; SOCRATU A DISTRUS PADURILE SI ARE AFACERI COLOSALE , RASPOPITUL TRADATOR FACEA AFACERI SI GUVERNE . ARE CUMETRI PESTE TOT . MIE SCIRBA DE UN ASEMENEA ANIMAL . ASA SA-I AJUTE DUMNEZEU
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Iul 2018

scrie ceva in notificare de tipul.....ne scuzati ca am interceptat cum si-o trage Ponta cu Bombonel pe la spate....ca in filmele cu TITUS STEEL...si Daciana se consoleaza in privat
DOI MAFIOȚI ORDINARI
31 Iul 2018

susținuți de servicii, de justiție, etc....ce TUPEU trebuie să ai, dar și nebunie să te bagi ca păduchele-n frunte, să dai declarații, să te dai victimă, DUPĂ CÂT RĂU AI FĂCUT...BINE SPUNEA DESPRE TINE VANGHELIE, JAVRĂ MONTĂ! DEMENTULE! TU ȘI CU TAC-TU SOCRU, ALTUL CARE-A NENOROCIT DE LA ÎNCEPUTURI ȚARA ASTA!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...