2019-02-23 13:43


PONTA, la ieșirea de la DNA: „Am fost întrebat dacă mă simt amenințat de DRAGNEA!”. Ce spune fostul premier despre Vlad COSMA

 |  16:35
PONTA, la ieșirea de la DNA: „Am fost întrebat dacă mă simt amenințat de DRAGNEA!”. Ce spune fostul premier despre Vlad COSMA

Fostul premier Victor Ponta a declarat vineri, la ieşirea din sediul DNA, că a fost întrebat de procurori dacă se simte ameninţat de afirmaţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa lui.

"Declaraţia a durat jumătate de oră şi vreo două ore redactarea, am stat cu avocaţii pe hol. (...) M-au întrebat (procurorii - n.r.) un singur lucru: dacă mă simt ameninţat de domnul Dragnea cu minciunile alea. Am spus că nu, am primit hârtia, am dovedit că Dragnea minte, eu sunt mulţumit", a explicat Ponta, potrivit Agerpres. Cu privire la un posibil denunţ formulat de Vlad Cosma împotriva sa, Victor Ponta a spus că acesta a scris o mărturie "falsă" la cererea procurorilor. "Nu avea cum să mă denunţe, că nu ştia. A scris o mărturie falsă la cererea procurorilor şi sigur că sunt supărat pe el că a minţit de mine, că altfel nu aveam dosar, dar acum, dacă a spus adevărul, ştiţi cum e, când recunoşti eşti pe jumătate iertat", a precizat fostul prim-ministru. Întrebat dacă mărturia sa ar putea complica situaţia juridică a lui Liviu Dragnea, Victor Ponta a răspuns: "Chiar nu i-am făcut nimic. De ce tot minte despre mine şi mă şi enervează degeaba? Nu ştiu de ce minte, cred că din prostie". Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiat în dosarul Tel Drum.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-17

TAGURI: ponta, dragnea, dna, vlad cosma, tel drum
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
17 Feb 2018

Remarcați totuși la domnul Victor Ponta că este un fel de MM Stoica al politicii, deci are aptitudini de manager, probabil mai puțin de politician, despre guvernele conduse de dumnealui probabil putându-se zice că au rezultate apreciate îndeosebi pe zona economică și a reducerii datoriilor ?
TO : PUIE MONTA
17 Feb 2018

DISPARI BAI ZDREANTZA , NU ESTI NICI MAI BUN NICI MAI CINSTIT CA MAFIOTUL DRAGNEA . AMINDOI SINTETZI DOUA CREATURI SCIRBOASE REZULTATE DIN INCRUCISAREA ANIMALULUI ILIESCU , CU POPIRTZARUL SCIRBOS NASTASE . CE NASTE DIN PISICA ... SUGE PULA , ZICE UN VECHI PROVERB ROMANESC .
ANONIM
17 Feb 2018

@ Ponta este totuși dintre cei pe care Băsescu i-a pus în funcție de prim ministru, ca și pe Tăriceanu sau pe Boc ? Considerați că și pentru diplomația pentru care l-a recomandat domnul Adrian Năstase ?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Feb 2018

TO : PUIE MONTA.......ha ha ha......gaina Iliescu naste tot felul de dihanii scarboase...sobolani hiene....varani...exact ca in cartea "CARICATURA POLITICA" a lui FLORIN TUDOSE......Extraordinara radiografie a facut omul asta,pacat ca a murit....(eu personal cred ca a fost asasinat de mafia lui Ilici si Isarescu)
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...