2018-12-16 20:48


Ponta se apără: “Prejudiciul este o manipulare”

 |  15:12
Ponta se apără: “Prejudiciul este o manipulare”

Premierul se apără pe contul său de socializare susţinând că suma din prejudicial DNA este doar o manipulare. El scrie că a plătit statului român cu 2.000 de lei în plus.

Ponta a postat pe Facebook chiar un paragraf din expertiza DNA pentru a dovedi faptul că a plătit statutului cu 2.000 de lei în plus.

“Regret faptul că bătălia politică şi de media se duce cu arme necinstite - din expertiza fîcuta în dosarul meu se arată că SCA " Sova si Asociatii" si-a dedus cheltuieli in baza contractului cu mine de 51.321 ron / şi se arata deasemenea că au fost platite taxe şi impozite de catre "Cabinet Avocat Ponta Victor in suma de 53.000 lei !!!!! Deci prezentarea doar a primei sume este o manipulare a opiniei publice , ignorand voit plata celor 53.000 lei! Adunand cele doua sume nu rezulta prejudiciu fata de statul roman care a incasat in plus 2.000 ron!!!!

Atasez copia dupa aceasta constatare si cred ca nu mai este nimic de comentat! Sechestrul a fost pus in data de 13 iulie, nu azi ( cum in mod eronat a aparut in presa)!”

Ponta se apără: “Prejudiciul este o manipulare”
zoom

Există însă un pragraf la finalul expertizei care arată că suma plătită nu mai contează dacă se dovedeşte că actele în baza cărora s-au încasat banii sunt false. DNA a mai precizat că această sumă nu trebuia plătită de Ponta, ci de Dan Şova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-19

TAGURI: ponta, inculpat, dosar rovinari, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...