2017-01-18 06:08

EVENIMENT


„Prăjitura anticorupţie”, după reţeta unei persoane anchetate

 |  15:59
„Prăjitura anticorupţie”, după reţeta unei persoane anchetate

Direcţia Generală Anticorupţie  a invitat echipele liceenilor care au participat, vineri, la proiectul „Tinerii împotriva corupţiei” şi ziariştii prezenţi la eveniment să guste „prăjitura anticorupţie”, preparată după o reţetă găsită într-un dosar în care era cercetat un suspect de fapte de corupţie. „Pe spatele unui document dintr-un dosar privind fapte de corupţie se află o reţetă, l-am întrebat pe suspect despre ce este vorba şi ne-a spus că este reţeta unei prăjituri”, a declarat subcomisarul Daniel Moldoveanu de la Serviciul Anticorupţie Bucureşti, care a adăugat că iniţial anchetatorii au crezut că este vorba de un limbaj codificat. „Am discutat ca în incinta bufetului de la DGA angajaţii să o servească în pauză”, a mai spus, în glumă, Daniel Moldoveanu.

La sediul DGA s-a desfăşurat, vineri, dezbaterea finală a tezelor cu tematică anticorupţie ale echipelor de elevi înscrise în proiectul iniţiat de Asociaţia Pro Democraţia „Tinerii împotriva corupţiei”, la care Direcţia Generală Anticorupţie este partener, premierea fiind făcută de ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu. „Este vorba de un proiect la care au participat tineri de la 30 de licee din Bucureşti. Astăzi este finalul proiectului şi vrem ca, înainte de premiere, să îndulcim toţi participanţii la eveniment”, a declarat Iuliana Iliescu de la Asociaţia Pro Democraţia.

”Prăjitura anticorupţie” a fost lansată ca un simbol al acţiunilor derulate de toate instituţiile partenere în acest proiect, respectiv Asociaţia Pro Democraţia, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului prin Inspectoratul Şcolar al municipiului Bucureşti, Ministerul Administraţiei şi Internelor prin Direcţia Generală Anticorupţie şi Prefectura municipiului Bucureşti, cu ocazia Zilei Internaţionale Anticorupţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-05

TAGURI: DGA, anticoruptie, prajitura_anticoruptie, Daniel_Moldoveanu, tinerii_impotriva_coruptiei, asociatia_pro_democratiaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image