2016-10-25 17:00

EVENIMENT


Predoiu: Celelalte coduri, în 2012

 |  16:59

Ministrul justiţiei, Cătălin Predoiu, a declarat, ieri, că până la sfârşitul anului 2012 ar trebui să intre în vigoare şi celelalte trei coduri: penal, de procedură penală şi de procedură civilă, însă trebuie făcuţi „câţiva paşi prealabili”, cum ar fi redistribuirea de personal, suplimentarea posturilor, reorganizarea instanţelor şi pregătirea profesională a magistraţilor. Un al doilea pas constă în suplimentarea schemelor de personal, însă Cătălin Predoiu a recunoscut că acest lucru se poate face numai cu sprijinul Ministerului Finanţelor. În plus, ministrul consideră că, pentru implementarea cu succes a codurilor, este nevoie de o susţinere din partea mediului academic, a doctrinarilor, a magistraturii şi a profesiilor juridice. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-07

TAGURI: Cătălin Predoiu, Cod Penal, procedură penală, procedură civilăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Deputații au început procedura de demitere a șefului ASF Deputații din Comisia pentru politică economică, reformă și privatizare i-au cerut, luni,... Acum 22 ore | (5)
Jandarmeria, despre incidentele de la mitingul unioniştilor: Acţiunea a respectat procedurile Raportul Jandarmeriei privind mitingul de sâmbătă al Platformei Unioniste "Acţiunea 2012"... 24 Oct 2016 | (0)