2019-05-19 15:45


Prejudiciul estimat în urma spargerii bancomatului din Braşov este de 160.000 de lei

 |  16:47
Prejudiciul estimat în urma spargerii bancomatului din Braşov este de 160.000 de lei

Prejudiciul estimat în urma spargerii bancomatului unei sucursale bancare din Braşov este de 160.000 de lei. Bancomatul a fost aruncat în aer azi-noapte, iar poliţiştii fac cercetări pentru a-i identifica pe autori.

Potrivit IJP Braşov, vineri, la ora închiderii băncii, în bancomat era suma de 160.000 de lei, acesta fiind prejudiciul estimat în urma spargerii.

Poliţiştii braşoveni au fost sesizaţi, la ora 3.34, prin apel la 112, că într-o unitate bancară din municipiu a avut loc o explozie. S-a constituit echipă operativă formată din poliţişti de la Investigaţii Criminale, Criminalistică şi de la Ordine publică, iar la faţa locului aceştia au constatat faptul că uşa şi geamul de la accesul dinspre stradă în sucursala bancară, cât şi un bancomat au fost dislocate din locul în care se aflau, părţi din acestea fiind împrăştiate pe trotuarul şi carosabilul din faţa sucursalei.

La această oră, se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi identificarea autorilor. A fost conturat un cerc de suspecţi.

Unitatea bancară este din cartierul Răcădău.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-29

TAGURI: prejudiciu, bancomat, spargere,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


I-A LĂSAT PE AMĂRÂȚI,
29 Dec 2018

fără bani! Puliția română nu mai are obiceiul să patruleze? Le stă în gât? Aaaaa...ei stau numai în mașină sau la birou....ce e prea mult, STRICĂ! Vreți să nu mai apuce să iasă la pensie la 50 de anișori? Trebuiesc protejați, nu puși la muncă!
Random imageUltimele stiri


STARBAG