2019-05-21 13:56


PREMIERĂ. Magazin Mega Image ÎNCHIS timp de o lună din cauza mai multor nereguli

 |  19:23
PREMIERĂ. Magazin Mega Image ÎNCHIS timp de o lună din cauza mai multor nereguli

Un magazin Mega Image a fost închis pentru o lună de Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor, în urma mai multor nereguli descoperite la un control făcut la începutul acestui an.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat, luni, că, la sfârşitul săptămânii trecute, Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi a decis închiderea temporară, pentru o lună, a supermarketului Mega Image de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, potrivit News.ro.

Măsura a fost luată în urma propunerii CJPC Constanţa. De asemenea, comisarii de la Protecţia Consumatorilor au transmis magazinului Mega Image să înceteze practicile comerciale incorecte. 

Anterior, Horia Constantinescu declara că, în 8 ianuarie, a fost desfăşurată o acţiune la mai multe magazine Mega Image, el precizând că acest control a pornind de la observarea faptului că sticle cu sucuri de portocale fusese reetichetate, acestea fiind, de fapt, expirate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-28

TAGURI: mega image, magazin, inchis, nereguli
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG