2016-10-28 05:44

EVENIMENT


Premierul Cioloș face noi schimbări în Guvern

 |  20:52
Premierul Cioloș face noi schimbări în Guvern

Premierul Dacian Cioloş l-a numit, miercuri, pe Isabel Bogdan în funcţia de prefect al judeţului Vaslui, luând şi decizia înlocuirii din funcţie a subprefecţilor judeţelor Olt şi Teleorman, a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

”Încetarea exercitării cu caracter temporar prin detaşare în condiţiile legii a funcţiei publice de subprefect a judeţului Olt de către domnul Oproiu Ionel. De asemnea, încetarea exercitării funcţiei de subprefect al judeţului Teleorman, domnul Ceciu Alexandru Răzvan. A fost făcută o singură numire de prefecţi privind exercitarea cu caracter temporar prin detaşare a funcţiei de prefect al judeţului Vaslui de către domnul Bogdan Isabel. Numiri de subprefecţi în judeţul Olt, domnul Cotarcea Ionuţ, subprefect al judeţului Teleorman domnul Dumitraşcu Liviu şi subprefect al judeţului Timiş domnul Gheorghe Zoltan Marosy”, a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-19

TAGURI: guvern, dacian ciolos, secretar de stat, olt, teleorman, vasluiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cioloș a demis un personaj cheie din Guvern Prim-ministrul Dacian Cioloş a semnat decizia de eliberare din funcţie a secretarului de stat din... 10 Oct 2016 | (0)
Mai mulţi secretari de stat şi consilieri ai lui Dacian Cioloş vor candida la parlamentare pe listele USR Un grup de secretari de stat şi de consilieri ai premierului Dacian Cioloş vor demisiona pentru a... 13 Oct 2016 | (0)