2019-05-24 02:28


Premierul Dăncilă, primită cu HUIDUIELI și proteste în comunele din Timiș

 |  18:29
Premierul Dăncilă, primită cu HUIDUIELI și proteste în comunele din Timiș

Viorica Dăncilă a mers vineri, pentru prima dată de când este premier, și în județul Timiș, prima oprire fiind programată în comuna Giarmata Vii, unde a fost așteptată de zeci de protestatari. În încercarea de a acoperi scandările manifestanților, reprezentanții primăriei au dat drumul la muzică la maxim în boxe.

Convoiul de mașini plin cu oameni de securitate a oprit în fața primăriei din localitate, departe de protestatarii îngrădiți de gardurile instalate de jandarmi.   Viorica Dăncilă a fost asaltată la sosirea în comuna timișeană de autorități locale și județene, de subprefectul județului Timiș, președintele PSD Timiș, Călin Dobra și de șefi ai instituțiilor deconcentrate. Au fost aduși și câțiva copii îmbrăcați în straie populare, care au așteptat-o cu pâine cu sare.     Muzica asurzitoare venită din boxele primăriei a acoperit scandările protestatarilor care au fost îngrădiți cu garduri de jandarmi la aproximativ 100 de metri de primăria comunei, relatează Hotnews.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-10

GALERIE MEDIA


TAGURI: viorica dancila, vizita, timis, proteste, huiduieli
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA PSD
10 Mai 2019

Nici in satele si comunele Romaniei nu mai sunt agreatzi HOTII SI BORFAȘII MAFIEI PSD. PENSIONARII DE LA SATE SI COMUNE AU INTZELES CA AU FOST FURATI LA PENSIE PRIN NEINDEXAREA CU RATA INFLATIEI. PE UNDE TREC CIUMELE ROSII SUNT INJURATE SI BATJOCORITE DE LOCALNICI PENTRU HOTIILE SI MINCIUNILE TELEVIZATE LA HAZNAUA 3 URÂT MIROSITOARE SI CLOSETUL TV GHITZA FUGARU. ROMANII NU MAI POT FI MANIPULATI DE GUNOAIELE LUI FELIX TURNATORU SI PUSCARIASUL. JOS HOTIA SI MINCIUNA !!!! JOS GUNOAIELE BOLSEVICE psd-alde !!!! Pe 26 mai la vot sa scapam Europa de cancerul roșu psd-alde.
ANONIM
10 Mai 2019

Cati amarasteni ati strans ?max 10 SIKTIR ati dat bani pentru a huidui dreptatea si adevarul si competenta Sustineti un hot alogen care tine cu austriecii si nemtii Inconstienti si prosti mai sunteti Siktir si muie!
'' DREPTATEA SI ADEVARUL ''
10 Mai 2019

@ anonim platit de mafia psd. Iata '' dreptatea si adevarul ''. Conform INS si relatarilor din '' PUTEREA '' deficitul comercial al Romaniei este de 3,5 miliarde euro in primele trei luni ale 2019 in guvernarea mafiota psd -alde. Inflatia este cea mai mare din Europa 4,7%. Datoria externa a Romaniei dusa de mafia psd la 136 miliarde euro prin imprumuturi pe 30 de ani facute de borfasii draKnea si teodorovici . Taxele locale marite. Spitalele pline de infectii nosocomiale unde mor oameni nevinovati , scolile insalubre cu toalete in fundul curtii. Nici un metru de autostrada construit de mafia psd. Nici un spital regional inceput de mafia psd. S-a distrus turismul si economia prin OUG 114. Legi in justitie pentru salvarea hotilor draknea si valcov. Elevii fara manuale scolare. Infrastructura CFR distrusa in guvernarea mafiei psd. S-au inchis 37000 de PFAuri din cauza codurilor fiscale modificate sistematic de mafia psd. Mentinerea puscariasilor, analfabetilor si gunoaielor cu carnet psd in functii de conducere in ministere si parlament. Indepartarea Romaniei de valorile europene si statul de drept. Discursuri extremiste si ultra-nationaliste la mitinguri pe bani publici ale '' BORFAȘULUI NATIONAL '' draknea. 0 (zero ) fonduri europene de coeziune. 0(zero) proiect e. de anvergura pentru accesarea de bani europeni. Gazarea manifestantilor in 10 august de mafia psd. Lipsa medicamente in spitalele de oncologie. Neindexarea cu rata inflatiei a pensiilor de catre mafia psd. Pensii speciale pentru borfasii din parlament si primarii , CCR , AV. POPORULUI ADICA SLUGILE MAFIEI PSD. 119 BORFASI PSD AU VOTAT IMPOTRIVA CRESTEFII ALOCATIILOR PENTRU COPII. PUSCARIASUL draknea A FURAT MINCAREA ORFANILOR SI ESTE CONDAMNAT. INGHETZAREA RELATIILOR P.E.S CU PSD DIN CAUZA NERESPECTARII TRATATULUI DE ADERARE LA U.E DE CATRE MAF
ANONIM
12 Mai 2019

Sustineti un muist alogen si curva antiromaneasca
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
12 Mai 2019

PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....PSD-CIUMA ROSIE....
Random imageUltimele stiri

Anunț de presă Acum 8 ore | (0)
Economie


STARBAG