2019-02-17 05:47


Premierul Dăncilă și Ministrul Muncii CONTRAZIC cifrele INS: ”Să nu comparăm mere cu pere”

 |  22:52
Premierul Dăncilă și Ministrul Muncii CONTRAZIC cifrele INS: ”Să nu comparăm mere cu pere”

Premierul Viorica Dăncilă contrazice datele publicate de Institutul Național de Statistică, potrivit cărora salariul mediu din sănătate şi asistenţă socială a scăzut în februarie. Prim-ministru a declarat miercuri seară la Antena 3 că a citit raportul INS și că nu este vorba decât despre creșteri salariale. Ministrul Muncii vine cu altă teorie.

”Nu putem vorbi despre scădere, vorbim doar despre creșteri salariale. Am citit raportul INS și am văzut că se compară o lună cu alte luni, se compară cu alți ani. În Sănătate și Educație chiar de la 1 martie am avut creșteri salariale”, a declarat Viorica Dăncilă, precizând și că în luna ianuarie au avut loc angajări și aceasta este explicația faptului că în luna februarie salariul mediu net nu a crescut.

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu are o altă explicație:

”In ultimii 6 ani luna februarie nu a semanat cu luna ian ptr ca au fost multe zile libere, e normal, se intampla de ani de zile, se regleaza in luna martie. Noi avem date care nu seamana cu cele ale INS, colegii mei au vb cu ei, au fost mai putine garzi , INS calculeaza dupa sondaje, noi dupa cifre.

Hai sa nu comparam mere cu pere, ian cu febr, nu este vorb ade scaderi, sunt nemultumiri ca nu s-a urcat la valoarea din 2020 la tot sistemul, eu am zis doar la medici si asistente, cititi programul de guvernare” a explicat Ministrul Muncii la TVR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-12

TAGURI: premier, dancila, ministrul muncii, cifre, ins, cresteri salariale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BOOYAKA
12 Apr 2018

Analfabetele ii invata minte si pe specialistii INS cum sa isi faca meseria!De groaza...
IN
12 Apr 2018

cea mai mare inflatie din ultimii cinci ani.luati scumpiri de la retardatul de misa si infractorul dragnea.benzina a devenit un lux.cretinul de la consiliul concurentei freaca menta.fara nici un km de autostrada .salarii de mii de euro fara nici o realizare .pensii speciale.jaf organizat.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...