2019-01-22 10:42


Premierul desemnat, primele DECLARAȚII despre REMANIERE și despre deciziile lui Mihai Tudose

 |  21:42
Premierul desemnat, primele DECLARAȚII despre REMANIERE și despre deciziile lui Mihai Tudose

Într-un interviu difuzat de RomâniaTV, premierul desemnat Viorica Dăncilă a criticat modul în care a acționat fostul premier, Mihai Tudose, reamintind că toate deciziile legate de guvern, inclusiv remanierea, trebuie discutate mai întâi în forurile de conducere partidului.

”Ceea ce pot să vă spun este că guvernul este un guvern politic și așa cum se procedează la orice guv. politic, orice remaniere a unui ministru, orice schimbare trebuie hotărâtă în forurile de conducere ale partidului, respectiv BPN, CEX și în urma ac. evaluări și a voturilor tuturor colegilor se poate face o remaniere sau nu. 

Trebuie să ajungem la o perioadă de stabilitate și acest lucru e bine și pt. planul intern și pt. cel extern pt. că orice divergență poate fi amplificată și nu cred că ar fi benefic pentru România.

Având în vedere un guvern politic nu se poate lua o decizie de remaniere a unui ministru până nu se discută în Alianță pt. că noi avem o alianță cu ALDE, până nu se discută în forurile de conducere ale Partidului. Așa e normal și așa face orice partid, nu e o regulă pe care a stabilit-o PSD. Toate partidele au ac. regulă pt. că așa e valabil în cazul unui guvern susținut politic” este de părere Viorica Dăncilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-22

TAGURI: premier, interviu, viorica dancila, mihai tudose, remaniere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FURATI IN GASCA
22 Ian 2018

BARBASU LUCREAZA LA OMW PETROM .
PARPALA
22 Ian 2018

AFARA CU IDIOATA ASTA DIN GUVERN . E CEA MAI CORUPTA DUPA DRAGNEA .
`VASILICO ...
22 Ian 2018

... DUTE-N ALEA ALE NOSTRE TARI CA PARU' , ESTI DOAR O MAFIOATA NENOROCITA CA SI AL DE TE'N PINGE PE LA SPATE , BUBOSUL DRACNEA . LA MOARTE CU VOI JIGODIILOR .
@VASILICA
22 Ian 2018

TUDOSE NU A DESTITUT-O PE TOANTA DE LA MAI , A SPUS DOAR CA NU MAI POATE LUCRA CU EA . TOATA VRAJEALA TA DE DOI BANI CU DISCUTIILE IN ALIANTA , SINT DOAR ARGUMENTE DE TOT CACATUL . IN '' ALIANTZA '' , S-A DISCUTAT DIRECT DESTITUIREA LUI TUDOSE , NU INCOMPETENTA TOANTEI DE LA MAI . SPER CA SI TU SI EA S-A PLECATI DRAQ INAPIO LA VIDELE CIT MAI CURIND . ACOLO ESTE LOCUL UNOR TZOAPE CA VOI . MOOIE PSD .
BLONDA ASTA CRETINĂ,
22 Ian 2018

ESTE ALEASĂ DE STATU(TU)L PARALEL, EXTERN = U.E. ȘI/SAU SUA CARE-ȘI ALEG PĂPUȘARII CARE TRAG SFORILE ALESE DE EI...SFORI CARE AMPUTEAZĂ ROMÂNIA, PUN PIEDICĂ ROMÂNILOR, INSTITUȚIILOR STATULUI, ADEVĂRATULUI STAT DE DREPT CARE NU MAI EXISTĂ PÂNĂ NU SE CURĂȚĂ DE TOATE JIGODIILE CARE L-AU POPULAT DIN 90 ÎNCOA! VREȚI STAT DE DREPT CU ADEVĂRAT? SCOATEȚI DIN TOATE INSTITUȚIILE STATULUI P O L I T I C U L, MODIFICAȚI DRACULUI STATUTUL/REGULAMENTUL PARLAHOȚILOR CARE, DIN SPATELE ȘEFULUI DE PARTID AU ÎN SPATE OAMENI ”DE AFACERI”, INTERLOPI, OAMENI DE CEA MAI JOASĂ SPEȚĂ CARE ȘI-AU PLĂTIT LOCUL ÎN PARLAMENT! DEPARAZITAȚI APOI JUSTIȚIA DE FACTORUL POLITIC, POLIȚIA, JANDARMERIA, SERVICIILE , ASIGURAȚI SEPARAREA PUTERILOR (D)IN STAT ȘI ÎNLOCUIȚI DERBEDEII (MAI MULT DE 600) DIN PARLAMENT CU ALȚII, CU TOTUL N O I!
ANONIM
22 Ian 2018

"Cona Vasilica" de la PSD nici nu a fost instalată bine în funcție și a început să critice deciziile fostului prim ministru ,pe care PSD la desemnat, amintind de "vechi tradiții'' ale partidelor de după 1989, precum și de autocriticile din ședințele PCR ?
ANONIM
22 Ian 2018

PUNE-TI FA VIORICO PURTATOR DE VORBE CA DEBITEZI NUMAI TAMPENII SI INEPTII, SI FACI POPORUL ROMAN DE RASUL LUMII BIZDA MATII.............
Random imageUltimele stiri

loading...