2019-01-21 22:44


Premierul Japoniei, CADOU pentru români: S-au ridicat VIZELE pentru Japonia

 |  18:56
Premierul Japoniei, CADOU pentru români: S-au ridicat VIZELE pentru Japonia

Vizele de intrare în Japonia pentru cetăţenii români au fost ridicate, a anunţat marţi premierul japonez Shinzo Abe după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni.

„Pentru a încuraja şi consolida schimburile şi cooperarea la nivel de resursă umană, recent am decis ridicarea obligativităţii vizelor de intrare în Japonia pentru cetăţenii români şi sper că din ce în ce mai mulţi români vor veni să viziteze Japonia”, a declarat premierul Shinzo Abe, citat de News.ro.

Premierul japonez a catalogat întâlnirea dintre el şi preşedintele Iohannis drept o ocazie excelentă pentru a dezvolta relaţii bilaterale noi între România şi Japonia şi a afirmat că va depune eforturi pentru consolidarea lor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-16

TAGURI: premier, japonia, cotroceni, iohannis, vize romani
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
16 Ian 2018

Un lucru bun si correct, dar marele avantaj... pentru Japonia! I ar aceasta pentru ca omul "de rand" nu-si permite sa calatoreasca "la capatul lumii" si nici nu prea ar gasi de lucru acolo, chiar si munca necalificata este complexa pentru romani, nu mai vorbim de living cost in prima luna si de marea bariera, limba...Deci in Japonia se vor duce cei cu bani, in vacante sau cei care sunt obsedati de very young pussy, fetele japoneze sunt foarte dezinhibate si foarte generoase, asa ca... Cumva, precum in cea mai frumoasa poezie(a timpurilor moderne, altfel Luceafarul ramane nr.1) in limba romana, anume" Noaptea Petuniilor": "Am sa ma mut chiar peste tara Soarelui Rasare,/ Peste ciresii cei salbateci, cu miezuri dulci-amare,/Si'n trecere si mut, am sa ascult a samurailor mandrie si durere,/ Cum isi implanta-n pantec, ei singuri, otelul, cu putere./Acolo , unde o gheesa, de lux prostituanta,/Era plimbata , cu ambasadori, in alegoric car,/Charmanta, rafinata si chiar putin pedanta,/Intr-o societate dublu-inchisa, ea ajunsese star."
LEVST.
16 Ian 2018

cele 50+ strofe ale poemului citat mai sus se gasesc publicate pe pagina poeziile.com la autorul "Noaptea Petuniilor"...Forma si numarul de strofe final inca se mai lasa asteptate...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Ian 2018

bravo Japonia.....probabil ca esteo decizie de tip business
PARAIPAN
17 Ian 2018

EU IN LOCUL LUI , AS FI INTERZIS ORICE INTRARE IN JAPONIA A UNUI ROMAN , DE LA PM IN JOS . EL NU A FACUT-O PENTRU A PRIMII IN JAPAN COHORTE DE TIGANI SI DE AUROLACI , EL A FACUT-O IN SPERANTA CA NE V-A BAGA PE GIT CEVA MARFA JAPAN - MADE IN CHINA . NU E NIMENI MOS CRACIUN PENTRU O TARA DE KAKAT CA ROMANIA .
LEVST.
18 Ian 2018

Românii îi cer scuze lui Shinzo Abe pentru lipsa de respect pe care i-au arătat-o autoritățile.(...)____-------____Intr-un fel putem zice,"tot raul e spre bine", cel putin PM-l Japonez nu a fost obligat sa suporte duhoarea si sa stea de vorba cu alde dragnea si/sau prelungirile lui, fie tudose, fifor sau vasiliscul fost vasilica...Japonia... Asta da tara, alaturi de Israel reprezinta forma sublima a solidaritatii nationale, iar ca si economic si social, este in varf la toate tarile...Dar, de, daca nu au si ei un pres-edinte "ganditor serios", cum avem noi, ci doar un biet Imparat...
Random imageUltimele stiri

loading...