2018-12-16 10:19


Premierul TUDOSE despre ministrul DAEA: „A terminat cu OAIA, a ajuns la ambalaj!”. La ce anume se referă șeful Guvernului

 |  14:35
 Premierul TUDOSE despre ministrul DAEA: „A terminat cu OAIA, a ajuns la ambalaj!”. La ce anume se referă șeful Guvernului

Premierul Mihai Tudose l-a ironizat, joi, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, la începutul şedinţei Executivului, pe ordinea de zi fiind un proiect de hotărâre pentru aprobarea unui ajutor de susţinere a crescătorilor de ovine pentru comercializarea lânii. Tudose a afirmat că ministrul Agriculturii ”după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj”, nepermiţându-i acestuia să ia cuvântul. ”Nu, nu mai luaţi cuvântul, lăsaţi”, a spus Tudose, potrivit News.ro.

”Ca să încheiem pe un ton optimist, pe ordinea de zi avem un punct al domnului ministru Daea, care după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj. Este un ajutor de minimis pentru lână”, a afirmat premierul Mihai Tudose.

Imediat ministrul Argriculturii, Petre Daea, a vrut să ia cuvântul însă a fost oprit de prim-ministru, spunându-i că ”înţelegem ce înţelege oaia”.

”Nu, nu mai luaţi cuvântul, lăsaţi. Dar închidem cu oaia. Înţeleg că, dacă am terminat şi cu lâna, e gata. Lăsaţi că înţelegem ce înţelege oaia, dar dacă am ajuns şi la ambalaj lucrurile sunt în regulă”, a spus premierul zâmbind.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat, la începutul lunii iulie, că în România comunităţi întregi au fost create datorită creşterii oilor, ministrul adăugând că ”oaia are doar dorinţa de a fi înţeleasă de toţi”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-13

TAGURI: daea, tudose, oaia, ambalaj, premier, ministru, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DAEA=CAP-IST SOVIETIC !!
13 Iul 2017

Un alt inginer agronom/horticol care se pricepe la agricultura contemporana n-ati gasit de ministru dacat tataie Daea, ingener CAP-ist din perioada sovietica ??? Mai urmeaza sa ne raporteze realizari marete, peste planul cincinal !!! RUSINE !!!
@DEA....
13 Iul 2017

dar Meleșcanu?! Augustin Lazăr? SUNT DESTUI....
Random imageUltimele stiri


loading...