2017-01-20 20:08

EVENIMENT


Premierul, hotărât să se implice în reforma Poliţiei Române

 |  14:20
Premierul, hotărât să se implice în reforma Poliţiei Române

Reforma Poliţiei Române pare că nu a fost demarată vreodată, având in vedere cât de mult s-a discutat pe marginea acestui subiect fără să se facă ceva concret, a declarat premierul Mihai Răzvan Ungureanu.

Primul ministru a precizat că se va implica personal în schimbările care vor fi făcute în structura Poliţiei Române, adăugând că se gândeşte „serios” şi la rezolvarea restanţelor în cazul poliţiştilor.

”Nu pot să spun că ori de câte ori vorbim de la an la an de o reformă, de o nouă reformă în activitatea Poliţiei Române încep să cred că ea nu a fost niciodată începută, că fiecare nou conducător, că fiecare şef de departament are o viziune proprie asupra înţelesului acestui termen şi îşi pierde legătura cu problemele reale, evită să se refere la disfuncţionalităţi sau la nevoile reale ale sistemului”, a declarat premierul, la bilanţul pe 2011 al activităţii Poliţiei Române.

”Puteţi fi convinşi că personal mă voi implica în schimbările pe care le veţi implementa în organizarea mai bună a activităţii dumneavoastră, în selecţia cadrelor, în promovarea cadrelor atât timp cât voi înţelege căror disfuncţionalităţi ele le răspund. Nu sunt adeptul schimbării, domnule ministru, (n.r. - Gabriel Berca) de dragul schimbării. Din punctul meu de vedere, reforma nu înseamnă doar concedieri şi reorganizări de organigrame, ci mai ales definirea corectă şi înţelegerea rolului, a locului, definirea competenţelor, profesionalizare, stabilirea de standarde de calitate”, a mai declarat Ungureanu, potrivit Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-29

TAGURI: reforma Politie, premier Ungureanu reforma, premier reformaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image