2019-01-24 05:10


Premierul se laudă: PDL şi Guvernul pe care îl conduc au salvat România de la colaps

 |  15:37
Premierul se laudă: PDL şi Guvernul pe care îl conduc au salvat România de la colaps

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a declarat, sâmbătă, că PDL şiGuvernul pe care îl conduce au salvat România de la colaps, oprind consecinţelemăsurilor luate de cabinetul condus, până în 2008, de Călin Popescu Tăriceanu.

El a făcut aceste declaraţii la reuniuneaConsiliului de coordonare al PDL Ilfov, eveniment la care urmează să fie aleasăconducerea organizaţiei.

Boc a spus că partidul şi cabinetul pe care le conduce au scos Româniadin colaps şi au consolidat economia , existând acum perspective de creştereeconomică.

El a menţionat că acest lucru a fost posibil prin stoparea măsurilorluate de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu.

PDL Ilfovîşi alege, sâmbătă, conducerea, singurul candidat la şefia organizaţiei fiindCristache Rădulescu, actualul deţinător al funcţiei de preşedinte, evenimentulavând loc în prezenţa preşedintelui partidului, Emil Boc, şi a preşedinteluiorganizaţiei Bucureşti, Elena Udrea.

Numirea unui prefect de Ilfov din partea ministrului independent GabrielOprea a provocat, la începutul anului, nemulţumirea organizaţiei. Existauatunci informaţii potrivit cărora primarii şi parlamentarii PDL de Ilfov ar fisemnat o scrisoare în care ameninţau că demisionează în bloc în cazul numiriiunui apropiat de-al lui Oprea în scaunul de prefect.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-01-09
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...