2019-01-16 18:26


Preotul Cristian POMOHACI s-a autosuspendat din PREOŢIE

 |  11:46
Preotul Cristian POMOHACI s-a autosuspendat din PREOŢIE

Preotul Cristian Pomohaci, suspectat că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent de 17 ani, pentru asta fiinf cercetat de Parchetul General, a depus o cerere de autosuspendare din preoţie, invocând motive medicale, a declarat, marţi, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu.

Acesta din urmă a mai adăugat că miercuri este ultima zi, din cele 30 alocate, în care Pomohaci mai poate aduce probe prin care să-şi demonstreze nevinovăţia, apoi se declanşează cercetarea Consistoriului eparhial.

”Preotul Pomohaci a depus, prin avocatul său, o cerere de autosuspendare din preoţie, invocând motive medicale. Mâine (n.r. - miercuri) este ultima zi, din cele 30 pe care le-a avut la dispoziţie, pentru a aduce probe în favoarea nevinovăţiei sale. Până acum nu a adus niciuna. Dacă nici mâine nu aduce un argument, poimâine (n.r. - joi) se declanşează cercetarea Consistoriului eparhial”, a afirmat Vasile Bănescu.

Preotul Cristian Pomohaci, din judeţul Mureş, care este şi interpret de muzică populară, este cercetat pentru că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent de 17 ani, cazul fiind preluat de Parchetul General. Totul a fost surprins într-o înregistrare audio de 22 de minute, în care preotul încearcă să îl convingă pe adolescent să întreţină relaţii sexuale cu el şi chiar să mai aducă şi alţi tineri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-25
Citeste si:
Biserica Ortodoxă, măsuri DRASTICE după scandalul Pomohaci
DECIZIE drastică a Arhiepiscopiei Alba Iulia în cazul preotului POMOHACI, acuzat de CORUPERE SEXUALĂ a unui MINOR
Preotul POMOHACI, acuzat de CORUPEREA SEXUALĂ a unui minor, susținut de sute de credincioși
ÎNREGISTRĂRI HALUCINANTE: Preotul Pomohaci, convorbiri sexuale cu un minor

TAGURI: cristian pomohaci, preot, minori, corupere sexuala, autosuspendat, preotie, cerere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GOGU
25 Iul 2017

La PUSCARIE cu acest pedofil ...sa devina fetița tuturor.. ...asta il asteaptă!! Oare ce motive medicale o avea ....i.s.a dereglat rozeta?! SICTIR JAVRĂ ORDINARĂ....NU IN IAD....LA PUSCARIE CU TINE ...ASTA AR TREBUI SA SE ÎNTÂMPLE DE AM AVEA O JUSTIȚIE CORECTA SI INCORUPTIBILA ... Oare avoocatul lui este si el popor??? De il apara si il PUPA in cur ???.....tot cr e posibil!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Iul 2017

sa fie facut euro-parlamentar la BORDELUL-Bruxelles...sa le sparga rozetele lui MErkel si lui Junker..popii astia pedofili se baga in politica-de-bordel
TACHE
25 Iul 2017

El nu sparge rozete. E pe invers.
ANONIM
25 Iul 2017

LACOMIA FARAONICA SI DESTRABALAREA IN B.O.R. UNUL DIN STALPII DE BAZA A EXISTENTEI NOASTRE ESTE MULT MAI PROFUNDA ..........................DE ACEEA SI DUMNEZEU NE PEDEPSESTE CA POPOR SI CA NATIE CRESTINA.
@ ANONIM
25 Iul 2017

Pe cand se va devoala...si ce face ...spagoveanu....mai nou tomiteanul...sau Mitomanul??? Pe cand si despre ....daniel ??????????
Bă ANONIMILOR!
25 Iul 2017

Nu numai BOR-ul e de vină, CAPUL BOR-lui care-a sprijinit și pupă-n cur POLITICUL! Și nu în ultimul rând ăia de se-nghesuie CA ORBEȚII să voteze fără să se vindece vreodată... ba cu DRACU, ba cu frac-su dracului, până ajunge la tata-l dracilor...satana! Și-atunci...ce mai atâta MIRARE?
LEVST.
25 Iul 2017

Sufera de priaprism???!!!
PORNOHACI
26 Iul 2017

Acum poate sa cante linistit la taragot.
Random imageUltimele stiri

loading...