2018-12-16 06:11


Presa din Occident: din ce motiv a fost alungat Principele Nicolae

 |  19:56
Presa din Occident: din ce motiv a fost alungat Principele Nicolae

Publicaţia The Daily Beast lansează o serie de ipoteze pentru care Regele Mihai a decis retragerea dreptului la succesiune pentru Principele Nicolae.

“A făcut asta pentru că prinţul a umblat neîngrijit? Sau pentru că a comandat pizza la palat?”. Acestea sunt câteva întrebări retorice lansate de publicaţia The Daily Beast.

Potrivit acestei surse, prinţul Nicolae este “un tânăr draguţ de 30 de ani, pasionat să meargă pe bicicletă prin toată ţara, dar căruia nu-i plăcea să iasă în evidenţă” şi care avea şansa să devină, într-o zi, rege al României. Dar scoaterea lui Nicolae din linia de succesiune ar putea reprezenta o “foarte discretă lovitură de stat”, dirijată de alţi membri ai Familiei Regale, denumiţi “puternicii lui duşmani de la Palatul Elisabeta”.

O explicaţie foarte pragmatică a acestei rivalităţi ar putea fi cea legată de bani. Familia Regală a redobândit în România domenii care valorează între 60 şi 200 de milioane de euro, inclusiv “foarte mult pământ, o serie de castele”, iar unii membri ai Familiei Regale nu doreau ca ele să ajungă în mâinile tânărului prinţ, susţine The Daily Beast.

Deşi Nicolae este necăsătorit, nu există niciun indiciu că el ar fi gay, mai scrie publicaţia, astfel că speculaţiile legate de o asemenea situaţie, care să explice decizia regelui Mihai, sunt nefondate.

Surse apropiate Casei Regale ar fi declarat că prinţul Nicolae „ar fi intrat în conflict cu bunicul lui”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-21

TAGURI: regele mihai, casa regala, principele nicolae gay
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
21 Aug 2015

AM CITIT O CHESTIE....LEGEA SALICA- COPIII DE SEX FEMININ NU AU NICIUN FEL DE DREPTURI REGALE...IAR BASTARZII NICI MACAR ATAT...CONCLUZIA AR FI CA MONARHIA LUI CAROL AL2-LEA EXPIRAT CA O AIUREALA INUTILA...MAI ALES CA SUNTEM REPUBLICA...PRINTUL "DUDA" E LA FEL DE REGE CA "KING WHATZUPP" DE LA WWE WRESTLING......MIHAI E O PERSOANA RESPECTABILA...DAR ARE NUMAI FETE...CE NAIBA NU OBSERVA NIMENI?????.....ASTA E LEGEA SALICA...FETELE NU AU DREPT DE SUCCESIUNE...
Random imageUltimele stiri


loading...