2019-01-20 17:40


Președintele FR de Futsal și membru în CEx. al FRF, Sorin Țerbea, a murit într-un accident de elicopter

 |  22:23
Președintele FR de Futsal și membru în CEx. al FRF, Sorin Țerbea, a murit într-un accident de elicopter
Florentin Dincă

Președintele Federației Române de Futsal și membru al CEx. al FRF, Sorin Țerbea, a murit într-un accident de elicopter. Aparatul de zbor, despre care se spune aparținea lui Sorin Țerbea, s-a prăbuşit în lacul din localitatea Tăureni, judeţul Mureş. Din cele șase persoane de la bord, doar o femeie a supravieţuit.

Conform declarațiilor primarul din localitate, Ovidiu Olteanu, victimele şi-au pierdut viaţa prin înec. Sorin Țerbea se deplasa în zonă împreună cu trei oameni de afaceri germani, acolo unde vizitaseră o fabrică de prelucrare a lemnului din zonă. Aceștia au plecat în grabă cu elicopterul după ce Sorin Ţerbea ar fi primit un telefon pentru a se prezenta la DNA într-un dosar de corupţie din arbitraj.

Sorin Ţerbea era reprezentantul cluburilor de fotbal în sală în Comitetul Executiv al FRF.

În urmă cu doi ani, Sorin Ţerbea, acționar la acea vreme al grupării FCM Târgu Mureș, și Vasile Avram, președinte al CCA, au fost acuzați pentru dare şi luare de mită, în celebrul dosar “Mită în elicopter”, culmea. Atât Avram, cât și Țerbea a fost reținuți, însă ulterior judecătorii i-au achitat. Țerbea fost acuzat că i-ar fi dat 19.000 de euro lui Vasile Avram, pentru a primi de la acesta brigăzi de arbitri agreați de gruparea ardeleană. Șeful CCA a fost transportat atunci cu elicopterul lui Sorin Țerbea, acolo unde se presupune că  ar fi avut loc “afacerea”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-29
Citeste si:
Fostul şef al arbitrilor Vasile Avram şi Sorin Ţerbea, eliberaţi din arest

TAGURI: sorin, terbea, a, murit, accident, elicopter, presedinte, futbal, membru, cex, frf, dosar, mita, vasile, avram, taureni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...