2018-10-18 19:14


Prezentator de televiziune, mort în direct

 |  22:15
Prezentator de televiziune, mort în direct

Prezentatorul era un maestru de ceremonii şi a murit la câteva minute după ce s-a prăbușit, în urma unui atac de cord, conform presei din Maroc.

Un bărbat cunoscut în Maroc și ca prezentator de televiziune a murit în timp ce oficia un eveniment sportiv. Bărbatul care nu avea mai mult de 40 de ani, vorbea la microfon când a căzut din senin în fața unei săli arhipline.

În zadar asupra bărbatului au intervenit cei prezenți care au chemat imediat salvarea la fața locului. Cei care ar fi trebuit să-l salveze nu au mai putut face nimic pentru victimă.

Bărbatul a murit la câteva minute după ce s-a prăbușit, în urma unui atac de cord, conform presei din Maroc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-25

GALERIE MEDIA


TAGURI: televiziune, prezentator, ceremonii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
25 Aug 2015

CINEVA SE STRADUIESTE DIN GREU SA NE ARATE CA NU NUMAI IN ROMANIA SUNT LICHIDATI INDEZIRABILII CU ARME HI-TECH...CI SI IN ALTE TARI BANANIERE CONDUSE DE MONSTRI-TERORISTI...PROBABIL CA SI IN ZIMBABWE SE MAI INTAMPLA DECESUL PRIN INFARCT PROVOCAT DE ARMELE TIP "VENUS"....O ARMA CU ENERGIE DIRIJATA CARE FACE INIMA SA PLESNEASCA...SI DUPA CARE VINE UN BOU BALTZAT DE LA MEDICINA LEGALA CARE DECLARA DECESUL "KUSHER"........EXACT CUM A MURIT FLORIN TUDOSE....INFARCT MISTERIOS IN PIATA...A MURIT DE LA MIROSUL DE PATRUNJEL PROASPAT...EXACT LA O ZI DUPA CE A PUBLICAT CARTEA CU CELE 100DE CARICATURI POLITICE...CHIAR ASA,NE IA CINEVA DE PROSTI CHIAR PE TOTI IN ROMANIA???...AICI NU E ZIMBABWE...SI NICI MAROC..
Random imageUltimele stiri


loading...