2018-12-18 17:36


Prima descindere a studenţilor din Cluj, la DNA

 |  11:12
Prima descindere a studenţilor din Cluj, la DNA

Ajunşi cu o oră întârziere, zeci de studenţi din Cluj au ajuns în Gara de Nord, pentru a participa la protestele din Piaţa Victoriei din Capitală, care duminică se doresc a fi cele mai mari manifestaţii faţă de OUG de modificare a codurilor penale. Prima oprire au avut-o la DNA, unde au scandat „Dragnea, nu uita, te aşteaptă Laura”.

Pictaţi pe faţă în culorile drapelului naţional, tinerii, escortaţi de jandarmi, au oprit prima dată la DNA, unde au scandat „Dragnea, nu uita, te aşteaptă Laura”, apoi s-au îndreptat spre Piaţa Victoriei. Tinerii au plecat din Cluj sâmbătă seară, direct de la manifestaţiile care au avut loc în oraş, unde 40.000 de oameni au ieşit în stradă pentru a protesta. Sosiţi cu aproape o oră întârziere în Bucureşti, tinerii au drapele tricolore şi pancarte şi scandează „Să vă fie frică, studenţii se ridică!”. Ei au fost aşteptaţi cu cafea, ceai şi covrigi. Studenţii clujeni au pancarte pe care scrie „Clujul e aici din 1989”, „Bucureşti, nu uita!/Clujul e de partea ta”, „Protestez pentru că-mi iubesc ţara”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-05

TAGURI: proteste, cluj, studenti, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NICU DUMITRAșCU
05 Feb 2017

...că tot le-a dat guvernul gratuitate pe CFR!
MAFIA PSD
05 Feb 2017

BUN VENIT STUDENTILOR DIN TOATA TARA IN BUCURESTI. TINERILOR ELIBERATI ROMANIA DE TOT CE INSEAMNA PSD ADICA FOSILE BOLSEVICE SI DOCTRINA NEO - BOLSEVICO - PESEDISTO -CRIMINALA.
ANONYMOUS
05 Feb 2017

Studenti prosti si manipulati.
JORJ
05 Feb 2017

KLAUS WERNER MUSS WEG! Poate pleca in Austria sau Germania. Casele raman aici. Si padurile, ba plavane!
ANONIM
05 Feb 2017

aceste fosile sunt parintii vostri care vau crescut.
@ JORJ
05 Feb 2017

In 2003 puscariasul adrian nastase incheie contract pe 10 ani cu o firma austriaca pentru exploatarea padurilor di n Romania. In 2013 inculpatul plagiator ponta prelungeste contractul pe inca 10 ani cu aceasi firma pana in 2023. Deci padurile sunt vandute de mafia psd. VEZI DOSARUL HREBENCIUC UNDE SPAGA SE DADEA IN HECTARE DE PADURE (45 000) CRED CA TREBUIA SA TE DOCUMENTEZI CAND FACI ASEMENEA AFIRMATII. HAZNALELE TV ALE LUI FELIX SI GHITA NU ITI DAU ASEMENEA INFORMATII.
Random imageUltimele stiri


loading...