2019-02-17 18:02


Prima reacție a lui BĂSESCU după ce a fost dat pe mâna ANI

 |  18:03
Prima reacție a lui BĂSESCU după ce a fost dat pe mâna ANI

Procurorii au disjuns cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii, sens în care a fost sesizată ANI pentru evaluarea declaraţiilor de avere depuse de Traian Băsescu. Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a aflat de la televizor că Parchetul General i-a clasat dosarul de spălare de bani, dar i s-a făcut plângere la Agenţia Naţională de Integritate pentru a-i controla averea.

Băsescu a spus, în direct la România TV, că nu a primit nicio informaţie oficială în acest sens. "Habar nu am. Nu am nicio informaţie în acest sens. După 44 de ani de muncă...Asta e. Ăsta e punctul meu de vedere. Nu am nicio informaţie. Nu am nimic împotrivă pentru o astfel de măsură. Nu am informaţia oficială şi nu mă pot pronunţa. Să verifice şi pe urmă discutăm. Nu am nicio informaţie. Să aşteptăm o informaţie de la instituţiile statului.", a mai spus fostul preşedinte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-13
Citeste si:
LOVITURĂ pentru Băsescu! Parchetul cere ANI să-i verifice averea!

TAGURI: parchet general, ani, traian basescu, avere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


EVEN YOU...
13 Feb 2017

GO TO THE RECICLE BYN!
UN ROMAN CARE A VOTAT
13 Feb 2017

Nu se face nimica...Are imunitate...Adica nimeni nu va respecta legea...Si va face orice alt ceva...Casa din MIhaileanu NU a fost vinovat...A spus SA NU se Venim LA ALEGERI si NU s-a spus nimica...DREGNEA ESTE VINOVAT IAR BASECU NU...CE LEGE ESTE ASTA ...UNUL DA SI ALTUL BA....Chiar si un prost vede asta....
CROCODILUL FLAMAND
14 Feb 2017

UDREA.......UDREA.......UDREA........BICA.........CRINUTZA...............ROBERTA............ETCETERA......BORDELUL KUSHER DE LA COTROCENI////.............CARAU GEAMANTANELE DE SPAGA PRIN DUBAI.....MILIARDE DE EURO SPULBERATE
ANONIM
14 Feb 2017

ROMANIA ESTE UN STAT MAFIOT (dupa cum l-a definit fostul presedinte Traian Basescu). Confiscarea extinsă a averilor este un subiect tabu în România, deși avem ZECI de MII de persoane cu averi ilicite. FOSTA economie a Ro si imprumuturile sale externe de dupa 1989 se regasesc in palatele , vilele CELOR CARE AU CAPTURAT TARA DUPA 1989, situate in statiunile RANCA, Valea Prahovei, Bv, Delta Dunarii, etc dar si in strainatate la MONACO, MONTECARLO, SUA, etc precum si in conturile din OFFSHORURI. Ro SARACA TARA BOGATA ce-a fost si ce-a ajuns.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...