2019-03-22 15:09


Prima REACȚIE a ministrului Carmen DAN după ce premierul a acuzat-o că l-a mințit și că îi așteaptă DEMISIA

 |  13:10
Prima REACȚIE a ministrului Carmen DAN după ce premierul a acuzat-o că l-a mințit și că îi așteaptă DEMISIA

Ministrul Carmen Dan a declarat, joi, la ieşirea de la Parchetul General, că în legătură cu declaraţiile premierului Mihai Tudose, care a acuzat-o că l-a minţit și că îi așteaptă demisia, șeful MAI a refuzat să răspundă dacă va demisiona și a adăugat că în cel mai scurt timp “va da lămuriri”.

"Am răspuns întrebărilor puse de procurori, am clarificat aspectele care trebuiau clarificate. În ceea ce priveşte declaraţiile domnului prim-ministru voi da lămuriri cât de curând”, a declarat Carmen Dan, la ieşirea de la Parchetul instanţei supreme.

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că nu mai doreşte să mai lucreze cu ministrul de Interne Carmen Dan pentru că l-a ”minţit” şi că, dacă îşi va prezenta demisia o va accepta. El a spus că a fost ”minţit” de ministrul Carmen Dan, care l-a informat că cel pe care l-a propus pentru postul de şef al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, acceptă funcţia, dar, când l-a sunat personal, acesta a refuzat categoric.

Carmen Dan a fost audiată la Parchetul instanţei supreme timp de aproximativ o oră şi jumătate, spunând că a clarificat "aspectele care trebuiau clarificate" în dosarul în care la sfârşitul lunii noiembrie a reclamat că a găsit un microfon într-o priză din apartamentul din Bucureşti unde locuieşte în chirie. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-11
Citeste si:
Premierul Tudose îi cere DEMISIA Ministrului de Interne: ”M-a MINȚIT. O să îi accept DEMISIA”

TAGURI: carmen dan, prima reactie, demisie, premier, tudose
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RAID
11 Ian 2018

Petcu de la energie si misa de la finante trebuie sa fie dati afara din guvern.petcu trebuie si arestat pentru mafia instaurata in energie si anre.cf uniunii europene romania a avut cele mai mari cresteri la energie din europa si are cele mai mari taxe la carburanti.un oficial european este siderat de marsavia guvernului roman care nu a construit nici un km de sutostrada functionala in 2017 in schimb taxele si impozitele au crescut nejustificat.inflatia este cea mai mare din ue.toate acestea inseamna hotie si saracirea intentionata a populatiei.
CIRCUL GLOBUS MAFIA PSD
11 Ian 2018

o sa apara o noua manea la TELE-MARLAN......cinea infipt microfonu in prizaaaaa.....a facut o mare crizaaaaaaa....Dictatorul cel sinistruuuuuu...si-a facut iapa ministruuuuuuu.....la la la la la...tra la la....eu vorbeam despre Udrea dar exista similitudini si la altii......ha ha ha stupid people
TO : CARMEN DAN
12 Ian 2018

DOVADA PROSTIEI SI SERVILISMULUI TAU FATA DE DRAGNEA , A FOST IN MOMENTUL CIND AI ACCEPTAT O FUNCTZIE STATALA PENTRU CARE NU AI ABSOLUT NICI O PREGATIRE . TE-A LUAT APA SI AI ACCEPTAT CEVA PESTE PREGATIREA TA DE UMILA SECRETARA DE SCOALA LA VIDELE . FUNCTIA DE MINISTRU MAI , INSEAMNA MULT MAI MULT DECIT SA-I FACI LUI DRAGNEA CAFELE CU CAIMAC , SAU OPTURI IN PAT . ESTI CEL MAI DE CACAT MINISTRU CARE L-A AVUT ROMANIA IN TOATA ISTORIA EI . DISPARI PUTOARE PENIBILA .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...