2016-10-25 04:38

EVENIMENT


Primarul din Botoșani, suspect într-un dosar de corupție

 |  15:48
Primarul din Botoșani, suspect într-un dosar de corupție

Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, are calitatea de suspect într-un dosar de corupţie instrumentat de procurorii DNA Suceava. Informația a fost confirmată chiar de edil, potrivit Agerpres.

Liberalul a spus, într-o conferinţă de presă, că a mers marți la DNA, unde procurorii i-au comunicat că este suspect într-un dosar care priveşte concesionarea unei suprafeţe de teren către o firmă care ulterior a dezvoltat un complex comercial de tip mall.

El a mai spus că decizia administrativă privind concesiunea terenului către firma Moldova Universal Iaşi a fost adoptată în 2006 şi a fost luată de Consiliul Local al municipiului Botoşani, nu de primar.

Prejudiciul estimat de procurori a fost generat de faptul că municipalitatea a stabilit firmei din Iaşi o taxă de concesiune mai mică pe perioada construcţiei mall-ului, deşi aceasta câştigase licitaţia pentru concesionarea terenului la un preţ mai mare, a mai spus Cătălin Flutur.

Procurorii DNA Suceava au făcut, vineri, percheziții la locuința primarului municipiului Botoșani.

Prejudiciul în acest dosar se ridică la aproximativ două milioane de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-19

TAGURI: perchezitii, primar, pnl, botosani, catalin flutur, dosar coruptieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Percheziții în casa primarului din Botoșani Procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie au efectuat,... 14 Oct 2016 | (0)
Corupţie. Ample percheziţii DNA în Bucureşti şi mai multe judeţe DNA a anunţat luni, într-un comunicat de presă, că procurorii efectuează, luni, 28 de... 17 Oct 2016 | (0)