2018-12-14 21:27


Primarul din Şelimbăr, reţinut de procurori DNA

 |  15:23
Primarul din Şelimbăr, reţinut de procurori DNA

Încă un primar a intrat în atenţia procurorilor DNA Alba. Daniel Maricuţa este cercetat într-un caz de fraudă imobiliară de 114 de milioane de euro, anunţă Digi24.

Primarul Selimbarului, una dintre cele mai bogate comune din Romania, aflata langa Sibiu, - este banuit ca impreuna cu apropiatii, s-ar fi imbogatit cu peste 100 de milioane de euro, din afaceri necurate cu terenuri. Daniel Maricuta, ales in fruntea localitatii de patru ori la rand, ar fi condus un grup infractional, care pacalea oamenii, sa isi dea pamanturile, la preturi derizorii, cred anchetatorii. Terenurile erau vandute ulterior marilor dezvoltatori imobiliari, contra unor sume uriase.

Daniel Maricuta are si o avere impresionanta, dupa cum a scris si in declaratia de avere. Casa lui neterminata inca, numita de localnici si „Casa Poporului” este o cladire uriasa pe malul unui lac. De asemenea mai detine zeci de hectare de pamant, 2 apartamente, inca o casa, spatii comerciale si de productie, dar si actiuni la o firma de productie alcool, transmite Protv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-25

TAGURI: selimbar, dna, primar, daniel maricuta, frauda, terenuri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...