2018-12-12 10:41


Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, reţinut după mai multe ore de audieri într-un dosar de corupţie

 |  07:03
Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, reţinut după mai multe ore de audieri într-un dosar de corupţie

Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, a fost reţinut, joi seară, în urma percheziţiilor făcute la sediul primăriei, la locuinţa sa şi la mai multe firme, într-un dosar privind fapte de corupţie. Edilul a fost scos cu cătuşe la mâini din sediul DNA Galaţi.

Primarul Constantin Hogea a fost audiat timp de aproximativ şapte ore de către procurorii DNA, care ulterior au emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele edilului.

Acesta a fost scos cu cătuşe la mâini din sediul DNA Galaţi şi dus în arestul Poliţiei Judeţene Galaţi.

Şi soţia primarului şi o angajată a primăriei au fost audiate de procurori.

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, şi soţia acestuia au fost duşi, joi după-amiază, la sediul DNA Galaţi, pentru audieri. Anterior, la audieri a fost adusă şi o angajată a primăriei.

Fiind întrebat de jurnalişti despre presupusele fapte de corupţie de care este acuzat, Constantin Hogea a spus: "Sunteţi drăguţi".

Procurorii DNA au făcut percheziţii, joi dimineaţă, la sediul Primăriei Tulcea, la locuinţa primarului Constantin Hogea şi la mai multe firme, într-un dosar privind fapte de corupţie care ar fi fost comise anul trecut.

DNA a precizat, într-un comunicat de presă, că au avut loc percheziţii la opt adrese din municipiul Tulcea, dintre care una este sediul unei instituţii publice, restul fiind sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-29

TAGURI: primar, tulcea, constantin, hogea, retinut, multe, ore, audieri, dosar, coruptie, dna, procuror
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...