2018-12-19 17:52


Primarul Gheorghe Nichita riscă să ajungă din nou după gratii

 |  08:39
Primarul Gheorghe Nichita riscă să ajungă din nou după gratii

Avocatul Adinei Samson a declarat, vineri, la ieşirea din sediul DNA, că a cerut procurorilor să propună din nou arestarea primarului Gheorghe Nichita, pe motiv că edilul s-ar fi întâlnit cu martori din dosar.

"Azi s-a extins urmărirea penală împotriva lui (Gheorghe Nichita- n.r.), am discutat despre arestare pentru că a încălcat controlul judiciar. Are numeroase întâlniri cu martorii din dosar, lucru interzis cu desăvârşire prin controlul judiciar. Nu s-a întâlnit cu doamna Samson, dar i-a întâlnit pe alţi martori, i-a căutat şi a avut contact cu ei. Am nume, locuri, întâlniri şi date şi vom face înscrisuri. Abia le-am adus la cunoştinţă procurorilor despre aceste aspecte", a precizat Dragomir Tomaşeschi, avocatul Adinei Samson, potrivit Mediafax. 

Chestionat cum se simte clienta sa, avocatul a spus că aceasta a trăit "o situaţie teribilă" alături de Gheorghe Nichita.

"Stau şi mă întreb unde sunt asociaţiile de apărare a drepturilor femeilor în aceste momente. Ea a fost chinuită de Nichita atâţia ani. Nu a cerut ajutorul decât organelor de cercetare penale. Clienta mea are reale probleme de sănătate, are nevoie de asistenţă psihologică, pentru că traumele comise de acest individ în anii din urmă şi-au pus amprenta în situaţia ei medicală. Nu a fost o relaţie frumoasă, Gheorghe Nichita a determinat-o să aibă această relaţie prin ascendentul profesional pe care-l avea asupra ei. Clienta mea a fost forţată să aibă această relaţie, ea nu a dorit-o", a susţinut Dragomir Tomaşeschi.

Fiind întrebat ce probe concrete are privind presupusele întâlniri ale lui Gheorghe Nichita cu martori, avocatul a spus că deţine "informaţii despre aceste întâlniri, nu fotografii".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-29

TAGURI: primar, gheorghe nichita, risca, ajunge, dupa, gratii, arestare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...