2018-12-18 15:46


Primarul Nichita, violent cu amanta, se trata la psiholog de gelozie

 |  21:01
Primarul Nichita, violent cu amanta, se trata la psiholog de gelozie

Fosta iubită a primarului Iaşiului, Gheorghe Nichita, a făcut, marţi, primele dezvăluiri despre relaţia ei cu edilul pe care l-a dat pe mâna procurorilor. Adina Samson a recunoscut că a avut o relaţie de „câţiva ani” cu primarul, timp în care acesta a bătut-o în repetate rânduri, din gelozie şi pentru faptul că nu îi accepta cererile în căsătorie. Adina Samson a afirmat că edilul Iaşiului se trata pentru gelozie, o lungă perioadă de timp acesta apelând la psiholog pentru a-şi rezolva „anumite traume din copilărie”. Femeia a mai dezvăluit faptul că Nichita a avut relaţii şi cu alte angajate din primărie, lucru care „se ştia”.

De altfel, printre aceste „cuceriri” ale primarului Nichita s-a numărat şi ea. Aşa se face că Adina Samson a fost promovată în funcţia de şefă la Serviciul Managementul Calităţii şi Control Intern Managerial din Primăria Iaşi, în luna iunie 2014. Presa locală scrie că noua funcţie a adus-o mai aproape de primar, căruia trebuia să-i raporteze „managementul calităţii”. Zvonurile nu au ocolit municipalitatea, după ce Adina Samson a fost avansată. Erau informaţii că relaţia dintre Adina Samson şi Gheorghe Nichita depăşea barierele profesionale. Presa locală mai scrie că Adina Samson nu deţine proprietăţi. Ultima declaraţie de avere, publicată în 2014, când era inspector de specialitate, arată că tânăra avea un venit lunar de 3.396 lei. În 2014 şi-a achiziţionat un autoturism Skoda şi a declarat bijuterii în valoare de 7.500 euro.

Ameninţată de Corduneni

Adina Samson a ajuns la Primărie, marţi, în jurul orei 8.30 şi a stat de vorbă cu presa timp de aproximativ 10 minute despre problemele pe care le-a avut cu primarul Gheorghe Nichita. „Relaţia a durat câţiva ani. Este adevărat şi că m-a lovit. În noiembrie 2014 am retras plângerea la insistenţele dumnealui şi ale celor din anturajul lui. Cu acea plângere nu s-a întâmplat nimic, nu s-au luat măsuri. Am o înregistrare cu dumenalui în care ameninţă că mă va distruge şi că-l va trimite pe domnul Hliboceanu să mă urmărească. Ulterior am aflat că ar fi fost nepotul lui de la Dorohoi ce mă urmarea. Am fost ameninţată la Mall de doi indivizi, nu îi ştiam, am bănuit că ar avea legatură cu un clan (n.n. – clanul Cordunenilor). Eu am fost foarte mult internată şi anul trecut, şi anul acesta din cauza stresului. Voi da în judecată Poliţia Locală şi pe dumnealui şi pe anumite persoane care au fost complici şi ştiau ce se întâmplă. Totul s-a întâmplat din gelozie şi pentru că nu am vrut să îi accept cererea în căsătorie”, a declarat Adina Samson, la intrarea în Primărie.

Cu primarul la psiholog

„M-a cerut în căsătorie după episodul de la Mall. Mi-a promis că o să-mi dea un apartament de serviciu şi că o să-mi dea diferite afaceri. Eu nu am nici o casă, nici teren. Din septembrie am încercat să îmi refac viaţa, să mă căsătoresc, dar mi-a zis că sunt singura sa opţiune în viaţă. De Sfântul Gheorghe mi-a spus că dacă mă voi întâlni cu acea persoană îmi va rupe picioarele şi că mă va distruge. Nu a mai încercat să mă contacteze şi după aceea. Era un om echilibrat, care ştia ce vrea de la viaţă. După aceea mi-am dat seama că sunt anumite probleme pe care nu şi le-a rezolvat. Eu l-am încurajat să meargă şi la psiholog, să-şi rezolve anumite probleme din copilărie. Aveau legătură şi cu gelozia. Nu a fost gelos numai cu mine, probabil şi cu alte persoane şi le-a făcut viaţa un calvar. Se ştie că a mai avut relaţii şi cu alte persoane din Primărie, nu vreau să dau nume. Îmi cunoaşte familia. Ai mei nu au fost de acord cu această relaţie, iar el ştia acest lucru”, a mai declarat fosta iubită a primarului Nichita.

Nichita către ziarişti: „Fiţi oameni!”

Tot marţi, primarul Gheorghe Nichita s-a întors la Primărie şi a afirmat că acum nu va face declaraţii, adăugând că sunt multe întrebări şi va veni momentul în care va spune „tot ce trebuie spus”. „Ştiu că sunt multe întrebări, ştiu că sunt multe lucruri de spus, va veni şi momentul când o să spun tot ceea ce e de spus, inclusiv tot ceea ce poate e senzaţional în această anchetă şi în tot ceea ce s-a întâmplat în această perioadă. Încă o dată, repet, ştiu să respect regulile şi vreau să respect regulile. Nu sunt nici un robot, nici puritan. În acelaşi timp, vreau să mă înţelegeţi că la această etapă şi, vă rog şi pe dvs. să fiţi oameni, ştiu că sunteţi jurnalişti, că aveţi o profesie, dar fiţi şi dvs. oameni pentru că, până la urmă, lucrurile se rezolvă cu oamenii şi noi trebuie să ne comportăm, dacă se poate, cât mai normal unii cu ceilalţi pentru că necazurile sunt pentru toţi în viaţa aceasta”, a făcut apel Nichita către jurnalişti.

PSD Iaşi acuză politizarea „dramei sentimentale”

Un alt îndemn la „înţelepciune şi echilibru” a venit din partea PSD Iaşi. Colegii de partid ai primarului Nichita îl acuză pe liberalul Cristian Adomniţei că prin afirmaţiile sale la aresa edilului  a politizat în mod aberant „o dramă sentimentală”. „În prezent, nu există nici o acuzaţie oficială privind săvârşirea unor acte de corupţie la Primăria Iaşi. Considerăm că numai slăbiciunea de a se bucura de răul altuia şi dorinţa aprigă de a acumula cu orice preţ puncte politice i-au determinat pe Cristian Adomniţei şi PNL să lanseze calomnii la adresa întregii filiale a PSD Iaşi. Ca atare, alegaţiile precum că PSD ar fi creat un sistem mafiot şi poliţie politică (potrivit căreia ar fi fost urmăriţi adversari politici) sunt pure invenţii denigratoare ale copreşedintelui PNL Iaşi pentru care ar trebui să-şi ceară scuze public faţă de fiecare membru al PSD Iaşi pe care l-a jignit în mod gratuit”, se arată în comunicatul PSD Iaşi. Cristian Adomniţei a declara, în data de 3 mai, că Gheorghe Nichita ar trebui să-şi dea demisia, în urma scandalului în care a fost implicat, el susţinând că primarul Iaşiului a creat un sistem mafiot care controlează oraşul.

Instanţa: „Privarea de libertate nu este necesară!

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, va fi cercetat în libertate sub control judiciar într-un dosar de corupţie, după ce s-a folosit atât de membri ai clanului Cordunenilor, cât şi de angajaţi ai Poliţiei Locale, pentru a-şi spiona iubita şi pentru a ameninţa un bărbat cu care aceasta se întâlnea. Chiar amanta primarului l-a denunţat pe acesta la DNA, iar procurorii l-au reţinut pe edil alături de şeful Poliţiei Locale, Liviu Hliboceanu şi şeful unui serviciu din cadrul instituţiei Ştefan Avîrvarei, însă instanţa a decis ca aceştia să fie cercetaţi sub control judiciar. În motivarea instanţei se arată că luarea unei măsuri privative de libertate nu este necesară întrucât primarul Iaşiului nu a urmărit, prin acţiunile sale, obţinerea unor avantaje politice, economice sau de altă natură. Judecătorul a explicat că, deşi actele infracţionale reţinute în sarcina primarului Iaşiului şi a celorlalţi doi inculpaţi, Ştefan Avîrvarei şi Liviu Mihai Hliboceanu, prezintă un grad de pericol ridicat, edilul „folosindu-se de instituţii care au ca obiectiv asigurarea ordinii publice şi a siguranţei cetăţeanului”, se impune a fi avut în vedere şi scopul în care au fost folosite aceste informaţii. Potrivit motivării, acest scop consta „preponderent în supravegherea unei persoane cu care s-a aflat anterior într-o relaţie afectivă fluctuantă”, primarul fiind „interesat în primul rând de conduita martorei Samson Adina Mihaela precum şi de persoanele cu care aceasta se întâlnea”. Mai mult, instanţa apreciază că „informaţiile astfel obţinute nu au fost însă folosite în scopuri mult mai periculoase, cum ar fi şantajarea unor persoane în scopul obţinerii unor avantaje de ordin politic, economic sau de altă natură”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-05

TAGURI: adina, samson, gheorghe, nichita, primar, iasi, gelozie, psiholog, corduneanu, politia, locala, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PARADISUL CRACILOR
05 Mai 2015

O centurista ordinara , care murea de foame si se ducea la serviciu de la primarie , cu pantaloni ciorap si cu chiloti tanga , uda intre craci si de alta culoare . Umbla cu toti bagabonti cite 2-3 pe seara si ia provocat pe alti , la riposte . Ce a cautat sa umble cu el de la inceput ? La facut sa divorteze si sa-l provoace . Sa vedem cum se mai duce la primarie si poate fura si secrete de servici , dupa cit am inteles .
PT.”PARADISUL...” ETC.
06 Mai 2015

MAI DU-TE-N KYZDANU MĂ-TII ”DI COMENTATOR” -SCATOFAG, ADICĂ HALITOR ”DI” KAKKATT, CA SĂ PRICEPI ȘI TU, PEDICULUS PUBIS ”A LU DOM PREMAR” & GAȘCA-I; SECĂTURI, CU TOT CU GOLANII DIN POLIȚIE, CE TREBUIE, MUSAI, AGĂȚATE DE STÎLPI!
DUMNEZEU(L MAMII LOR)
06 Mai 2015

Găhozarului ăstuia și adunăturii de derbedei criminali din subordine -poliție, procureți, golani din găștile de cartier, care parazitau PE BANII PUBLICI, trebuie să li se ofere în compensație: GLONȚUL!
PAPARUDA MOLDOBUZA
06 Mai 2015

Curva - i , curva , ce sa-i faci . da mereu din craci . Cu mai multi bagabonti , la toate aparatele . O stia si masa , tasu de curva ce este . O facatoare de vaca blonda , spalacita si uda intre craci , mergea la servici in primarie . O scobitoare , cu doua bete infipte in cur si infasurata intro husa de camion !
HARASSEMENT =PUSCARIE
07 Mai 2015

Libertatea ta, nenea Terente se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt . Pentru hartuiala si urmarire se face puscarie . Ar trebui ca toti ceilalti care au fost filati sau obligati sa lucreze pentru interesul acestui jeg sa il dea in judecata . Are de unde sa ii despagubeasca dom' primar : case si conturi de milioane .
Random imageUltimele stiri


loading...