2018-12-19 10:27


Primarul Reșiței, arestat preventiv pentru 30 de zile

 |  17:07
Primarul Reșiței, arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistrații Tribunalului Timiș au hotărât arestarea preventivă pentru 30 de zile a primarului Reșiței, Stepanescu Mihai, pentru luare de mită, admițând astfel cererea procurorilor DNA Timișoara.

Primarul a fost reținut, joi seara, pe bază de Ordonanță, pentru 24 de ore, după audieri care au durat aproape patru ore în sediul DNA Timișoara.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în perioada noiembrie 2014 — noiembrie 2015,  Stepănescu Mihai, în calitate de primar al municipiului Reșita, 'a pretins și primit diverse sume de bani ori bunuri și servicii de la un om de afaceri, pentru a-și exercita în mod necorespunzător atributele funcției de primar, în sensul atribuirii în mod discreționar a unor contracte de lucrări de interes public, societății comerciale reprezentată de acesta din urmă', scrie Agerpres.

De asemenea, el a mai pretins persoanei respective remiterea unor materiale pentru pavaj și efectuarea lucrărilor de montare pavaj în curtea unui imobil aflat în proprietatea sa.

În cauză, se desfășoară acte de urmărire penală și față de alte persoane, iar procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații Caraș-Severin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-20

TAGURI: primar, Resita, arest, preventiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...