2017-01-16 17:49

EVENIMENT


Primarul din Deta: „Am fost executat ca pe vremea stalinismului“

 |  16:22
Primarul din Deta: „Am fost executat ca pe vremea stalinismului“

În scrisoarea deschisă transmisă, astăzi, de primarul din Deta, Petru Roman (PDL), acesta susţine că mass-media a fost "influenţată de câţiva lideri politici", transformând incidentul în care au fost implicaţi fiii săi într-un scandal politic în încercarea de a-l "compromite şi discredita". "În primul rând, vreau să îmi cer scuze faţă de dumneavoastră pentru scandalul iscat după altercaţia în care au fost implicaţi şi cei doi fii ai mei. Mass-media, influenţată de câţiva lideri politici, a transformat acest incident, regretabil de altfel, într-un scandal politic, într-o încercare de a mă compromite şi discredita în faţa dumneavoastră. Am trecut prin momente teribile. Am fost pus la zid şi executat ca în urmă cu 50 de ani, în vremea stalinismului", arată primarul din Deta, Petru Roman.

El susţine că suferă din cauză că îşi vede "copiii hăituiţi", însă recunoaşte că aceştia "nu sunt îngeri". "Nu spun că am fost un tată perfect şi îmi asum greşelile pe care le-am făcut în educaţia celor doi copii. Am suferit şi sufăr şi acum când îmi văd copiii hăituiţi, anchetaţi şi arestaţi. Nu spun că sunt îngeri, nu spun că sunt nevinovaţi, dar nici nu sunt cei mai mari criminali ai acestei ţări. Mă doare sufletul şi tresar de fiecare dată când le aud numele la televizor sau la radio, mi se opreşte inima în loc atunci când deschid un ziar şi mă gândesc de fiecare dată ce blestem s-a abătut asupra mea, unde am greşit, ce nu am făcut bine şi cum aş putea să îi readuc pe calea dreaptă pe fiii mei", mai spune primarul Petru Roman în scrisoarea deschisă adresată cetăţenilor din Deta.

El susţine că "suferinţa" prin care a trecut în ultimele zile l-a "doborât sufleteşte", însă acuză mass-media că a lansat "enormităţi". "Nu îmi este deloc uşor şi suferinţa prin care trec în această perioadă m-a doborât sufleteşte. Dar de aici şi până la enormităţile lansate în ultimele zile prin diferite canale mass-media e cale lungă", mai spune Petru Roman.

El mai precizează că are încredere în justiţie şi îi anunţă pe cetăţeni că nu va participa la Zilele Oraşului, manifestare care are loc de vineri până duminică.

"Din păcate, nu voi putea fi alături de dumneavoastră pentru că, vă spun cu sinceritate, nu mă pot preface. Nu pot să vă mint şi să mă prefac vesel atunci când sufletul meu este sfâşiat de durere", mai afirmă Petru Roman.

El îi anunţă pe cetăţenii din Deta că nu va renunţa la funcţie şi că are de gând să îşi ducă la bun sfârşit responsabilitatea cu care l-au învestit prin vot.

În încheierea scrisorii, primarul Petru Roman le mulţumeşte locuitorilor din Deta care au trimis "o mulţime de mesaje de încurajare" în aceste zile şi se declară "impresionat de solidaritatea" de care au dat dovadă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-08-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image