2017-01-19 06:42

EVENIMENT


Primarul Mangaliei, eliberat din funcţie

 |  19:11
Primarul Mangaliei, eliberat din funcţie

Prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, a anunţat, ieri, că a semnat ordinul de eliberare din funcţie a primarului Mangaliei, Claudiu Tusac (foto), după ce a primit raportul Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) cu privire la starea de incompatibilitate a acestuia.

Prefectul a precizat că ordinul de eliberare din funcţie va fi transmis pe parcursul acestei zile Primăriei Mangalia, prerogativele funcţiei de primar urmând a fi preluate de viceprimarul Constantin Filimon.

Tusac a declarat că este supus “unei campanii de denigrare şi unor manevre politice” şi că va face plângere penală şi îl va acţiona în instanţă pe prefectul Palaz pentru abuz în serviciu, cerându-i acestuia drept daune morale suma de 10 milioane de euro. Edilul susţine că va face plângere penală şi împotriva ANI pentru abuz în serviciu.

Potrivit ANI, Tusac s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 3.11.2008 - 24.06.2009 şi în perioada 26.07.2008 - 24.06.2009, întrucât a deţinut, simultan, atât funcţia de primar, cât şi calitatea de reprezentant al Consiliului Local Mangalia în Adunarea Generală a Acţionarilor a SC RAJA SA Constanţa şi a SC Administrarea Parcului Industrial Mangalia SRL, încălcând legislaţia în vigoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image