2018-12-11 17:48


Prinţul Charles creşte în sondaje

 |  21:06
Prinţul Charles creşte în sondaje

Prinţul Charles ocupă primul loc în preferinţele britanicilor ca succesor al Elisabetei a II-a la tronul Marii Britanii, în detrimentul fiului său, William, considerat până acum favorit, potrivit  unui sondaj publicat de “The Sunday Times”.

Popularitatea lui Charles, primul la succesiune, este de  44%, faţă de 38% pentru Prinţul William, procente care în urmă cu doar 15 zile erau exact invers.

Preferinţa supuşilor britanici pentru Charles, 63 de ani, a crescut după apariţiile sale la ceremoniile dedicate Jubileului de diamant - care a marcat 60 de ani de la urcarea pe tron a Reginei. Discursul emoţionant pe care Charles l-a pronunţat cu prilejul unui concert în onoarea suveranei britanice se pare că i-a impresionat pe britanici. Prinţul Charles şi-a începutul discursul, un omagiu adus mamei sale, cu inedita formulă de adresare “Mummy” care a smuls ropote de aplauze din partea mulţimii.

Sondajul relevă că monarhia britanică a avut de câştigat de pe urma manifestărilor prilejuite de Jubileul de diamant, bucurându-se de încrederea a 75% dintre britanici. Palatul Buckingham a informat că Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 86 de ani, a primit 71.000 de email-uri şi 60.000 de scrisori de felicitare pentru aniversarea a 60 de ani de domnie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-10-04

TAGURI: Prinţul Charles, sondaj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...