2019-01-23 01:15


Probleme în 23 de localităţi şi în municipiul Bucureşti din cauza VREMII: ZECI de gospodării şi subsoluri au fost inundate

 |  11:21
Probleme în 23 de localităţi şi în municipiul Bucureşti din cauza VREMII: ZECI de gospodării şi subsoluri au fost inundate

Douăzeci şi trei de localităţi din 12 judeţe au fost afectate de ploile torenţial, în ultimele 24 de ore, pompierii intervenind pentru scoaterea apei din zeci de gospodării şi subsoluri. Au fost avariate şapte autoturisme şi blocate opt tronsoane de drum. Luni dimineaţă, o localitate din Dâmboviţa este nealimentată cu energie electrică, potrivit unui bilanţ prezentat de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, pompierii au intervenit pentru limitarea şi înlăturarea efectelor generate de fenomenele hidrometeorologice periculoase.

Astfel, echipaje specializate au acţionat, cu mijloace de intervenţie specifice, pentru evacuarea apei din gospodării, curţi, subsoluri, tronsoane de drum, degajarea arborilor căzuţi pe carosabil sau autoturisme, precum şi decolmatarea fântânilor şi podeţelor afectate.

În urma manifestării fenomenelor hidrometeorologice, au fost înregistrate efecte la nivelul a 23 localităţi din judeţele Arad, Argeş, Cluj, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Giurgiu, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Suceava şi Teleorman şi municipiul Bucureşti, fiind afectate: 2 case, 40 anexe, 39 de curţi, 47 subsoluri/ beciuri, 8 tronsoane de drum şi 7 autoturisme.

”La această oră, într-o localitate din judeţul Dâmboviţa sunt semnalate întreruperi ale alimentării cu energie electrică, iar echipaje specializate se află în teren pentru remedierea situaţiei, în cel mai scurt timp. În acest moment nu sunt intervenţii în derulare, iar traficul rutier, aerian, feroviar, maritim şi fluvial se desfăşoară în condiţii normale”, anunţă IGSU, citat de News.ro.

Având în vedere avertizările hidrometeorologice în vigoare, inspectoratele pentru situaţii de urgenţă rămân mobilizate pentru a interven în zonele unde se pot produce situaţii de urgenţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-18

TAGURI: vreme rea, bucuresti, isu bucuresti,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...