2019-05-21 18:47


Procurori ANCHETAȚI disciplinar în Dosarul VIOLENȚELOR din 10 august

 |  16:44
Procurori ANCHETAȚI disciplinar în Dosarul VIOLENȚELOR din 10 august

Procurorii care s-au ocupat de anchetarea mitingului din 10 august sunt anchetati disciplinar.

Este vorba despre trei procurori militari pentru care Inspecția Judiciară cere secției pentru procurori a CSM sancțiuni disciplinare - șeful Secţiei Parchetelor Militare din cadrul PICCJ, Gheorghe Cosneanu, Codruţ Mihalache şi Bogdan Ciprian Pîrlog, de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti,

Printre ei se află și procurorul care a fost în Piața Victoriei pe 10 august, la mitingul diasporei, și apoi a decis să se sesizeze din oficiu.

În baza acestei sesizări a fost deschis dosarul penal în care conducerea Jandarmeriei este cercetată pentru mai multe infracțiuni.

Inspecția Judiciară le reproșează celor trei procurori că ar fi încălcat dispoziții din ordine interne din cadrul Ministerului Public. Doi dintre procurori sunt acuzați că ar fi delegat alți magistrați să lucreze în cadrul acestui dosar cu încălcarea a două ordine ale Procurorului general al României, în timp ce procurorul care s-a sesizat din oficiu în acest caz este acuzat că nu ar fi trebuit să meargă în Piața Victoriei fără să își anunțe superiorii și că în acest fel a fost în același timp atât martor al evenimentelor, cât și organ de cercetare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-15

TAGURI: procurori, dosar, 10 august, anchetati
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
15 Ian 2019

Orchestratia prevedea ca in piata sa existe un procuror care mai apoi va conduce cercetarile Planul era asa :Mitingul (chiar neautorizat) incepea cu oamenii adusi de statul paralelEi nu trebuia sa faca nimic Apoi incet erau bagati gorilele care trebuia sa actioneze prin orice mijloace ca sa intarate fortele de jandarmi(aruncarea pungilor cu cacat si pisat ,aruncatul gardurilor furtul armelor)In aceste conditii jandarmii au fost nevoiti sa actioneze pentru a dispersa gorilele Dar oamenii adusi prima oara trebuia sacrificati pentru a urma acuzatiile Statului mafiot Cel care era beneficiar trebuia sa fie johanus El nu era strain de inscenari dinacestea deoarece tot sub conducerea sa s a dat foc la Colectiv unde au fost arsi 65 de tineri Ce daca mai mureau cateva zeci din randul jandarmilor Scopul era maret si se merita
TRADATORI DE TARA
15 Ian 2019

LA REVOLUTIE SI MINERIADA SAU ASCULTAT TELEFOANE . ACUM NU A IESIT NICI UN TELEFON SAU STATIE EMISIE RECEPTIE
NEGRO
15 Ian 2019

Aici calaii se vor infunda pe ei insisi. Caci nu-i pot invinui de lipsa de loialitate pentru puterea dementa care ne-a infruntat cu mijloacele lor specifice in 10 august 2018. Acesta este cea mai josnica vina prin care ar putea sa-i manjeasca pe acesti oameni care au vazut totul. Desi il arunca acum cu ura, cacatul este al puterii PSD-ALDE, ce inceara sa se salveze tot prin mijloace specifice: deturnarea adevarului, gasirea unor dusmani imaginari, infierbantarea creierelor spalate ale imbecililor care ii deservesc... Nu-i vor putea intimid pe acesti oameni, nu ne vor intimda pe noi, cei de jos, din strada, care nu cerem altceva decat libertate, adevar si justitie. Vrem sa traim demni in propria noastra tara.
@NEGRO
16 Ian 2019

Justitie cum ?A la Rarinca?a la Portocala?a la johanus hotul si falsificatorul Asa justitie ?Asa adevar ?Asa libertate ?Drogatilor dementi SIKTIR!
Random imageUltimele stiri


STARBAG