2019-05-24 04:37


Procurorii din Braşov au descins la morga Spitalului Județean. Magistraţii fac cercetări privind infracțiuni de corupție

 |  14:27
Procurorii din Braşov au descins la morga Spitalului Județean. Magistraţii fac cercetări privind infracțiuni de corupție

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au anunţat, vineri, într-un comunicat de presă, că efectuează cercetări în rem într-o cauză privind infracţiuni de corupţie la morga Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov, fapte ce ar fi fost comise în legătură cu firme de pompe funebre şi care implică personal medical, conform anchetatorilor.

''Joi, 21 iunie, au avut loc un număr de 14 percheziţii din care una la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, una la Casa Judeţeană de Pensii, trei la firme de pompe funebre, iar restul la domiciliile reprezentanţilor firmelor de pompe funebre. Au fost ridicate înscrisuri, bunuri, care privesc infracţiunile pe care le cercetăm. Infracţiunile vizează fapte de evaziune fiscală, luare de mită, dare de mită, abuz în serviciu, fals intelectual. Sesizarea noastră este din 2015. Deocamdată suntem în faza de cercetare în rem, mai este mult de lucru la această cauză'', a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Aldea.

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov, conform reprezentanţilor unităţii medicale, percheziţiile au fost la departamentul prosectură (morgă) de unde s-au ridicat copii ale mai multor documente medicale.

Percheziţii s-au desfăşurat, joi, şi la Casa Judeţeană de Pensii Braşov, de unde au fost ridicate mai multe documente care vizează acordarea de ajutoare de înmormântare.

Ofiţeri de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) - Serviciile Judeţene Anticorupţie Braşov, Covasna şi Harghita, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, au desfăşurat pe 21 iunie, pe raza judeţului Braşov, 14 percheziţii la două instituţii publice, trei societăţi comerciale şi nouă la domiciliile unor persoane, se mai spune în comunicat, citat de Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-22

TAGURI: brasov, spitalul judetean, morga, procuror, coruptie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

Anunț de presă Acum 10 ore

STARBAG