2018-12-16 20:08


Procurorii DNA fac verificări la Primăria Cluj-Napoca

 |  09:57
Procurorii DNA fac verificări la Primăria Cluj-Napoca

Procurorii DNA fac verificări, marţi dimineaţă, la Primăria Cluj-Napoca. Dosarul vizează implementarea proiectul de ticketing pentru modernizarea sistemului de vânzare a biletelor de transport în comun de către compania de transport public.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au afirmat că procurorii DNA verifică documente privind implementarea proiectului de ticketing.

Procurorii anticorupţie au mers la sediul Primăriei Cluj-Napoca, pentru a verifica documente legate de acest proiect. Anchetatorii fac verificări şi în teren, în staţiile de transport în comun, unde sunt amplasate automatele pentru bilete.

Proiectul de ticketing fost lansat în 9 septembrie, fiind finanţat din fonduri europene. Acesta prevede instalarea a 61 de automate de vânzare a biletelor şi instalarea de validatoare în mijloacele de transport în comun.

Procurorii DNA au mai făcut percheziţii la Primăria Cluj-Napoca şi în data de 7 octombrie, într-un dosar vizând contracte încheiate de administraţia locală pentru servicii de deratizare prestate de firma Coral Impex. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-10

TAGURI: procuror, dna, verificare, primarie, cluj, napoca, proiect, ticketing
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...