2018-12-15 09:42


Procurorii percheziţionează birourile şefului DGA Prahova, al adjunctului IPJ şi al ofiţerului BCCO

 |  08:32
Procurorii percheziţionează birourile şefului DGA Prahova, al adjunctului IPJ şi al ofiţerului BCCO

Procurorii DNA Ploieşti fac, marţi dimineaţa, percheziţii la birourile şefului DGA Prahova, Constantin Ispas, al adjunctului şefului Poliţiei Judeţene, Adrian Rădulescu, şi la cel al ofiţerului BCCO Emilian Saghel. Cei trei au fost reţinuţi, luni seară, ei fiind acuzaţi de mai multe fapte de corupţie.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au afirmat că birourile celor trei au fost sigilate luni, imediat după ce aceştia au fost duşi la audieri.

Şeful DGA Prahova, Constantin Ispas are biroul în sediul Poliţiei Municipale Ploieşti. Adrian Rădulescu şi Emilian Saghel au birouri în sediul IPJ Prahova.

Cei trei urmează să fie prezentaţi, marţi, Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Şeful Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Prahova, Constantin Ispas, adjunctul şefului Poliţiei Judeţene, Adrian Rădulescu, şi ofiţerul BCCO Ploieşti Emanuel Saghel, au fost reţinuţi de procurorii DNA după mai bine de 12 ore de audieri. Cei trei şi-au petrecut noaptea în arestul Poliţiei Judeţene Prahova de la Câmpina.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-18
Citeste si:
CORUPŢIE. Şeful DGA Prahova, ofiţer BCCO şi adjunctul şefului Poliţiei Judeţene, REŢINUŢI

TAGURI: procuror, perchezitioneaza, birou, dga, prahova, adjunct, ipj, ofiter, bcco
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FBI
18 Aug 2015

UNUL DIN MARII VINOVATI AI SITUATIEI PREZENTATE IN ARTICOL ESTE impostorul si mafiotul ALEXANDTU CUMPANASU-presedinte al Asociatiei pentru Implementarea Democratiei - un excroc care a pactizat cu MAFIA din interiorul MAI, a Sistemulului judiciar si cea a ADMINISTRATIEI PUBLICE. Ca sa dea bine la imagine publica si sa FRAUDEZE FONDURI EXTERNE excrocul ONG-ist s-a auto impus sef al Centrului National pentru Integritate ce a fost creat in cadrul unui parteneriat dintre Asociatia pentru Implementarea Democratiei (AID) si Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), cu scopul promovarii integritatii publice si prevenirii coruptiei in sistemul public. Principalul obiectiv declarat al Centrului este reprezentat de promovarea integritatii la nivelul institutiilor publice din Romania, cu precadere la nivelul Ministerului Administratiei si Internelor numai ca in realitate IDIOTUL si CRETINUL mascheaza si acopera imoralitatea, incompetenta si lipsa de performanta a sistemului. ALEXANDRU CUMPANASU el insasi acuzat de viol a facut in numele societatii civile sesizare in legatutra cu cazul de la VASLUI.Autoritatile judiciare competente trebuie sa cerceteze ce pericol public reprezinta acest GUNOI UMAN inclusiv pt siguranta nationala.
Random imageUltimele stiri


loading...