2017-01-16 22:04

EVENIMENT


Procurorii au căutat noi dovezi în cabinetul avocatului Victor Teodorescu, acuzat că a comandat asasinarea soţiei

 |  19:32
Oechipă de procurori şi poliţişti au descins, ieri-dimineaţă, la sediulcabinetului de avocatură al lui Victor Teodorescu, cel care este acuzat că arfi ordonat uciderea soţiei la sfârşitul lunii martie. Percheziţia a fostefectuată de procurori ai Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie,împreună cu ofiţeri ai Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrulInspectoratului General al Poliţiei Române.

Anchetatoriicaută documente care ar justifica execuţia la comandă. De asemenea, “învederea lămuririi aspectelor care ţin de împrejurările comiterii faptei, încauză se va proceda la audierea mai multor persoane”, precizează ParchetulGeneral.

ÎnaltaCurte de Casaţie şi Justiţie a decis definitiv, marţi, că avocatul VictorTeodorescu, arestat preventiv pentru că ar fi comandat uciderea soţiei sale,rămâne în arest, recursul acestuia fiind respins. Avocatul Victor Teodorescuurma să încaseze, din poliţele de asigurare încheiate pe numele soţiei sale,aproximativ 200.000 de lei, acesta declarând că, după decesul soţiei sale, alichidat personal un cont al acesteia, încasând peste 160.000 de lei, se aratăîn referatul cu propunerea de arestare.

AvocatulVictor Teodorescu, pe fondul existenţei unor datorii semnificative (mai exactacesta a recunoscut, la audieri, suma de aproximativ 270.000 de euro datoratemai multor persoane, dar sumele reclamate de diverse persoane fizice şijuridice depăşesc această sumă), în perioada 1-29 martie a plănuit ucidereasoţiei sale, prin intermediul unor interpuşi, în scopul dobândirii unoravantaje materiale.

Planuliniţial al avocatului era ca moartea soţiei sale să pară un accident, dar încele din urmă Teodorescu a luat hotărârea eliminării soţiei sale, instigându-lla omor pe Erwin Victor Preşmereanu. Totodată, la dosar există înscrisuri careprovin de la avocatul Teodorescu, "înscrisuri olografe care conţininstrucţiuni cu privire la modul, locul şi momentul comiterii omorului, astfelîncât această operaţiune să fie încununată de succes, iar făptuitorul să nu fieprins", se arată în referatul procurorilor. Specialiştii au stabilit că"scrisul de mână din cuprinsul celor două înscrisuri puse la dispoziţie(înscrisuri care conţin instrucţiunile date inculpatului Preşmereanu Erwin-Victor),a fost executat de Teodorescu Victor".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-04-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image