2019-03-20 23:44


Procurorii au închis dosarul „Mădălina Manole” şi au deschis un altul privind vânzarea substanţei toxice

 |  20:18
Procurorii Parchetului de pe lângăTribunalul Bucureşti au concluzionat că moartea Mădălinei Manole a fostviolentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, survenită dupăo intoxicaţie acută cu carbofuran, care a fost ingerat, iar în sângele artisteinu s-au găsit urme de droguri sau de alcool. Altfel spus, procurorii auconcluzionat că Mădălina Manole s-a sinucis.

În baza ordonanţei din 14 iulie aParchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Serviciul de Medicină LegalăIlfov a efectuat o constatare medico-legală necroptică în cauza privind decesulnumitei Mădălinei Manole. "Potrivit raportului întocmit, moartea a fostviolentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute consecutivăintoxicaţiei acute cu carbofuran; calea de pătrundere a toxicului a fostdigestivă (orală)", se arată în comunicatul Parchetului TribunaluluiBucureşti. Totodată, la autopsie s-a constatat o leziune traumatică (plagăcontuză parietală stânga), care cel mai probabil s-a produs prin lovire de plandur în cadrul stării de rău de dinainte de deces şi nu are legătură cu mecanismulde producere a morţii. Mai mult, examenul sângelui a fost negativ pentrudroguri bazice. De asemenea, în conţinutul gastric s-a găsit carbofuran, iarsângele analizat nu conţinea alcool, se arată în acelaşi raport.

Surse judiciare au precizat că, de laacest moment, odată cu închiderea dosarului privind moartea Mădălinei Manole,procurorii vor deschide un dosar penal în ceea ce-l priveşte pe cel care avândut Furadanul. Potrivit sursei citate, persoana în cauză a fostidentificată, dar nu s-au putut întreprinde acţiuni de cercetare sau dispunealte măsuri procedurale în cazul ei în lipsa actului de la INML care săconfirme faptul că Mădălina Manole a murit după ce a consumat Furadan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-09-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...