2017-01-22 10:13

EVENIMENT


Procurorii DNA percheziţionează biroul preşedintelui CJ Argeş

 |  12:36
Procurorii DNA percheziţionează biroul preşedintelui CJ Argeş

Procurorii DNA Piteşti au descins, miercuri dimineaţa, la sediulConsiliului Judeţean Argeş. La această oră, DNA percheziţionează biroulpreşedintelui CJ, Constantin Nicolescu.

Lucrătoriianticorupţie – transmite Realitatea.net - au început percheziţiile la ora 07:30, iar la acţiune a luat parte avocatul preşedintelui CJ. Din informaţiilefurnizate de avocatul Ion Rotaru, se pare că percheziţia are legătură cu niştefonduri pe care Consiliul Judeţean le-ar fi alocat Episcopiei Argeşului şiMuscelului. Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, estecercetat de către procurorii DNA Piteşti într-un dosar în care instituţia pecare o conduce a sponsorizat Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului cu suma deaproximativ 125.000 de lei.

"Este vorba de un dosar din anul 2009, din câte cunosc eu. În acestdosar s-au mai ridicat documente şi s-au mai dat declaraţii. Acum s-a dispus onouă percheziţie. Eu nu găsesc justificare, atâta timp cât Consiliul Judeţean arăspuns, în sensul că le-a pus la dispoziţie actele solicitate. În acestmoment, nu cred ca se pot găsi alte documente. Este vorba de alocarea unorfonduri către Episcopie şi nu aş putea spune o sumă în acest moment", adeclarat avocatul preşedintelui CJ Argeş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-07-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIHU
26 Ian 2011

legatura perchezitiei cu dos.din 2009 este simpla, Argesul este zona interzisa portocaliului, la toate alegerile de pana acum psd ul a castigat cu magna cum laude.asta e legatura?se pregetesc de alegeri si DNA-ul a intrat deja in campanie electorala.

Adauga un comentariu

Random image