2019-03-26 18:43


ULTIMA ORĂ Procurorul general a demisionat!

 |  17:35
ULTIMA ORĂ Procurorul general a demisionat!

După ce numele său a apărut în Dosarul Girofarul al lui Gabriel Oprea, procurorul general al României, Tiberiu Nițu, renunță la funcție.

Într-un comunicat, citat de Digi24, Tiberiu Nițu afirmă că își depune mandatul cu doar patru luni înainte ca acesta să expire. Procurorul general al României consideră că numele său a fost artifical pus în acest dosar.

”Nu am solicitat și nu am beneficiat de coloană oficială”, mai precizează Tiberiu Nițu.

Procurorul general spune ca demisia sa este "un gest de responsabilitate si onoare"."Cu toate ca Raportul MCV valideaza rezultatele activitatii mele in fruntea Ministerului Public, la fel si datele din bilant care vor fi facute publice in cursul lunii martie, in conditiile in care numele meu si functia pe care o reprezint sunt asociate in mod artificial cu o situatie de natura sa aiba consecinte asupra imaginii institutiei pe care o conduc, am decis - ca un gest de responsabilitate si onoare - sa imi depun demisia din functia de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie", a subliniat Tiberiu Nitu.Astfel, acesta subliniaza ca a decis sa-si depuna demisia in ciuda raportului MCV bun si a activitatii sale la Ministerul Public."Nu am solicitat si nu am beneficiat de coloana oficiala in sensul in care aceasta notiune este definita prin lege. Mi s-a asigurat un dispozitiv de insotire si protectie", a spus procurorul general demisionar.

Demisia vine în contextul în care, luni, președintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloș și ministrul Justiției, Raluca Prună au discutat situația procurorului general.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-02

TAGURI: tiberiu nitu, demisie, procuror general
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
02 Feb 2016

Si a cazut mafia Academiei Infractorilor cu Grade .
PANAIT
02 Feb 2016

DACA, Procurorul general a demisionat, ARE CONSTIINTA SI II ESTE FRICA DE DUMNEZEU ar fi normal sa renunte si la certificatul de revolutionar pt sangele provocat sa curga in timpul evenimentelor din dec 1989 cand era militar.Vremea raspunderii va veni oricum.
NU Vă AGITAțI!
02 Feb 2016

Abia și-a dat demisia...curg zilele firești până la plecare având tot timpul din lume să albească dosare, să le purifice (ardă), să dilească de prin calculatoare, etc, ect, șamd, șamd.....adică Dinescu (hoțomanu) alături de fostul ministru al Culturii (Caramitru) împreună cu Sergiu Nicolaescu, diplomatul Hurezeanu vopsit la păr și umblând precum cioara (ultra-vopsită), alături de leșinatele-alea două (cică dizidente -:))) care au știu foaarte bine ce s-a-ntâmplat la revoluție, iar Dinescu (azi mare boier) , n-a fost ȘI la CNSAS, BRE? Ce credeți c-a făcut pe-acolo? CE TREBUIE! D-aia stă liștinit Băsescu și multi alții...caută acul de-mpus în cur, în dosarele făcute scrum...
șI MAI E șANTAJUL!
02 Feb 2016

D-aia stă liniștit și Oprea fiindcă sunt atât de legați prin fire, de nici ei numai știu bine cine, și cât de mult s-au ajutat între ei! Poate existența unui cod cifrat sau a unei agende să arate încrengăturile de liane dintre ei, din Jungla numită Rromânica! Păi dacă începe unul să vorbească SINCER, CORECT și DEZINVOLT la un post de televiziune ÎN DIRECT, cred că 1. cad ca popicele unul după altul, 2. respectivul, poate fi împușcat live în timpul sau după emisiune.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...