2019-05-21 21:01


Procurorul general AMENINȚĂ infractorii: ”Nimeni nu poate DORMI LINIȘTIT”

 |  18:57
Procurorul general AMENINȚĂ infractorii: ”Nimeni nu poate DORMI LINIȘTIT”

Nimeni nu poate dormi liniştit dacă are o condamnare definitivă, indiferent la câte mii de kilometri de ţară s-a refugiat. Avertismentul vine de la procurorul general al României, Augustin Lazăr, care a acordat un interviu în exclusivitate pentru Digi24. Declarațiile sale vin în contextul în care mulţi acuzaţi au plecat din România şi au lăsat în derulare procese care se apropie de verdict.

”Nimeni, dacă pleacă undeva, nimeni nu se poate asigura că a scăpat de a răspunde penal, de a executa o pedeapsă care a fost dată de o instanță din România. Nu are unde să fugă. Vedeți că trăim într-o lume foarte globalizată, în care există o cooperare judiciară internațională formidabilă, în care cererile de comisie rogatorie se trimit pe net, imediat, mandatele de executare a pedepselor sunt comunicate instant la autoritatea judiciară competentă. Există cooperare între toate organele judiciare din lume, nimeni nu poate dormi liniștit pe perna lui dacă are un mandat de executare, chiar dacă se află la mii de kilometri de România” a declarat Augustin Lazăr la Digi24.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-05

TAGURI: procuror general, augustin lazar, infractori, condamnati
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Mar 2018

Iar mănâncă c...t acest NEMERNIC....oare si cei din israel ????.... Minte cum minte si plagiatoarea stearpă....poate EL a început să nu mai aibe un somn linistit
RAR
05 Mar 2018

Dar peste mafia rar service cand intrati?vor sa nu poti da rabla daca nu ai itp.va dati seama in ce stadiu de dementa sunt cretinii astia.seful hot de la rar pe mana cu mafia service si mafia din guvern este sustinut de dragnea.numai abuzuri.
ROMA
06 Mar 2018

Codul rutier abuziv si neconstitutional,legea itp abuziva si neconstititionala .nu poti fi pedepsit pentru o o fapta de doua ori.principiul fundamental de drept.politistii banditi la drumul mare.haita mafiei face legi pentru mafie.procurorul general nu vede ce se intampla ?
ANONIM
06 Mar 2018

REVOLTATOR Ce pensie are T.Toader si câte surse de venit are? Asta trăieste într-o altă realitate! Statul român i-a plătit lui Tudorel Toader, în 2017, o pensie de 327.176 de lei. Da, peste 27.000 de lei pe lună. Da, oameni buni, 270 de milioane lei vechi pe lună! La pensie, Toader mai adaugă 15.000 de lei de la Guvern, indemnizația/salariul de ministru, 10.000 lei de la universitatea unde și-a promovat deja băiatul în perspectiva unei succesiuni firești, și 5.500 lei pentru participarea la ședințele CSM, unde reprezintă interesele infractorilor. Pe lună! Noi, românii îi plătim acestui personaj peste 57.000 de lei pe lună!!! Adică peste o jumătate de miliard lei vechi!!! Conform declarației de avere depusă la numirea în funcție, pe lângă ce-ați citit mai sus se adaugă și niște firfirei primiți de la Universitatea București și de la Universitatea Titu Maiorescu. Plus niște drepturi de proprietate intelectuală... https://www.scribd.com/document/373039568/Declaratie-de-avere-nr-14-28-02-2018-pdf#from_embed
@ ANONIM
06 Mar 2018

Trebui ca SISTEMUL sa fie in sevraj daca pune niste slugi sa dezvaluie banii câștigati de un om pe MUNCA lui.... sunt convins ca sluga habar nu are de .....scoala ...sau, poate a absolvit scoala chiorului...SCOALA DE TAMPITI !!!!
ANONIM
06 Mar 2018

INCOMPETENTA CRASA,DEMAGOGIA EXACERBATA SI MAFIOTISMUL MANIFESTAT CU CRUZIME AU CONDUS LA DECREDIBILIZAREA TOTALA A CLASEI POLITICE POSTCOMUNISTE. ACTIUNEA DE ANVERGURA mediatico-judiciară a operațiilor “MANI PULITE” din ROMANIA a fost declansata de catre cei care au lansat TEORIA STATULUI PARALEL existent in tara noastra si va continua pana la SCHIMBAREA IN TOATALITATE A CLASEI POLITICE IMPOSTOARE MAFIOTIZATE formata in ultimii 28 de ani din grupari infractionale de crima organizata. Ancheta publica ESTE deschisă împotriva corupției, în special din rândul oamenilor politici, care in ultima instanta nu au mai acceptat nu sa fie TRANSPARENTI sau de BUNA CREDINTA, etc , ci nici SPP-ul ori Jandarmeria Romana sa le fie aproape , sa le ofere securitate. AU REFUZAT SI LOCUINTELE DE LA RAPPS ca demnitari ai statului locuiesc unde vor muschii lor ( CAPII MAFIEI) pentru a nu fi monitorizati cand comit faradelegile.
Random imageUltimele stiri


STARBAG