2019-02-24 01:15


Procurorul general duce războiul ORDONANȚEI la Curtea de Apel

 |  23:33
Procurorul general duce războiul ORDONANȚEI la Curtea de Apel

Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a atacat, vineri, la Curtea de Apel, ordonanţa de urgenţă privind modificarea codurilor penale.

"În cursul zilei de astăzi, vom ataca la instanță ordonanța de urgență”, a explicat Augustin Lazăr. În plus, Procurorul General a explicat că există o anchetă în curs și că procurorii ar trebui să fie la dispoziția Ministerului Public.

“Există o anchetă în curs. Din motive de imparțialitate, procurorii ar trebui să fie la dispoziția Ministerului Public și nu în alte zone.Nimeni nu trebuie să creeze măcar impresia că cineva s-ar afla acolo nu ar trebui să se afle pe parcursul acestei anchete."

Potrivit legii 554/2004 privind contenciosul administrativ "persoana vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim prin ordonanţe sau dispoziţii din ordonanţe poate introduce acţiune la instanţa de contencios administrativ, însoţită de excepţia de neconstituţionalitate, în măsura în care obiectul principal nu este constatarea neconstituţionalităţii ordonanţei sau a dispoziţiei din ordonanţă".

 

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-03

TAGURI: procuror general, curtea de apel, augustin lazar, ordonanta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...