2017-01-24 11:11


Procurorul antiprezidenţial a dat declaraţii în versuri

 |  19:36
Procurorul antiprezidenţial a dat declaraţii în versuri

Aproximativ 20 de persoane au participat, ieri, la un miting în faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, pentru a-l susţine pe procurorul Florin Roman, după ce s-a aflat că la Arad s-a întrunit o comisie de anchetă de la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) pentru a-l audia pe procuror.

Cele aproximativ 20 de persoane au început să scandeze „Libertate justiţiei!”, „Cinste lui, cinste lui, cinste procurorului!”, „Roman, nu uita, Aradu-i de partea ta!”, transmite corespondentul Mediafax. Manifestanţii sunt persoane care au participat şi la mitingurile antiguvernamentale şi antiprezidenţiale desfăşurate la Arad în fiecare seară în ultimele două săptămâni. Ei au spus că reprezintă asociaţii de revoluţionari şi asociaţii civice şi că au venit să îl susţină pe procurorul Florin Roman după ce acesta a făcut, în ultima perioadă, declaraţii de susţinere a protestatarilor din ţară şi a cererilor acestora.

Acţiunea a durat aproximativ 45 de minute, iar înainte de încheiere, procurorul Florin Roman a ieşit la manifestanţi şi a spus că audierea s-a desfăşurat legal şi că membrii comisiei nu au fost tendenţioşi. El a făcut publică şi o declaraţie scrisă pe care le-a dat-o membrilor CSM şi pe care a redactat-o în trei puncte:

„1. Politica mea e să fac voia Tatălui Nostru din ceruri; 2. Şi n-o să pot să-ngădui niciodată/ Acestui trup nelegiuit al meu/ Să-nveţe nebunia blestemată /De a-i fi uşor când ţării îi e greu; 3. Dragul meu popor român (inclusiv membrii CSM), vă iubesc. Atât declar, susţin şi semnez”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANCA
01 Feb 2012

E clar, in TOATE posturile platite de la bugetul national ar trebui facute controale psihiatrice anuale. Nu e nici o rusine, e ceva normal: la CFR si la Tarom se practica si in prezent pentru siguranta circulatiei. Pana in 1989 in invatamant era obligatoriu controlul medical inaintea inceperii fiecarui an scolar (se facea test Wasserman si radioscopie pulmonara) si in unele perioade chiar control psihiatric. Atunci nu aveam copii batuti in cap cu rigla la gradinite, nici profesori care sa faca sex cu elevele si nici nu se simtea nimeni jignit. Era normal. Nu se dadea tara (adica viata oamenilor) pe mana unora "deranjati la mansarda"
MARCO
01 Feb 2012

Protestele astea murdare organizate de Opozitie nu fac altceva decat sa faca o imagine si mai negativa tarii. Dar poate ca na .. pentru 50 lei x 19 zile... se merita sa stai in frig si mai ales SA FACI CEEA CE NICI TU NU STI SI CREZI CA FACI !!!!! RUSINE USL !!!
AUREL
01 Feb 2012

Eu ma intreb de ce nu ies in strada toti cei care l-au votat pe Basescu adica peste 5.000.000 de pers ?! Ies in strada numai cate 100-200 e cam suspect. Inseamna ca la resul le convine ce a facut Basescu si ce face NU ?! Incep si eu sa cred in cele auzite ca acesti protestanti sunt manipulati de partide gen psd pnl.... As vrea sa-i intreb pe acesti oameni cat le-a dat usl ca sa stea atata timp in frig afara... prostia asta ROMANA nu are limite...
ALINA
01 Feb 2012

tara arde si baba se piaptana....unii nu stiu cum sa faca sa rezolve problemele tarii, iar altii stau sa compuna versuri...cum pot pretinde acesti oameni ca le pasa sau ca sunt mai buni....vor doar reclama cu ajutorul televiziunii....
GHEN
01 Feb 2012

ce sute de oameni, de unde ii scoateti?????
LITCHI
02 Feb 2012

NU faceti altceva decat sa faceti de rusine tara si institutiile romaniei. In loc sa munciti..sa gasiti solutii sa scoatem Roamania din criza voi o denigrati la tv ! Rusine !
FLO
03 Feb 2012

Daca recita o lozinca in versuri si iese 30 de min in strada nu inseamna ca stie problemele omului de rand, e un populism ieftin.
EMA
06 Feb 2012

Traiasca Presedintele si Guvernul!
NONY
06 Feb 2012

Mai avem un HOP numit Traian Basescu. Toata istoria, ulterioara lui Traian Basescu, va urina atat pe mojicia prezidentiala a magarului din Carpati dar mai ales pe acesti fanarioti portocalii sau U.N.P.R. (Uniunea Nationala a Pupincuristilor din Romania) care au girat si gireaza la conducerea tarii noaste pe neamul prost al Europei, cu un comportament care frizează patologicul! Politica lui „ba pe-a mă’tii” a facut din cocalar Basescu si P.D.-L.(Partidul Delapidam si Lingusim) + U.N.P.R. un mare bordel . Trăim în ţara în care boarfele (stoarfele) sunt ministru, in parlament sau guvern iar cocalarii ministri sau presedintele tarii. In final o sa constatam ca Emil BOC a fost mai mic decat Sorin Blejnar sau Traian Igas, de exemplu. Traian Basescu si Elena Udrea sunt voievozii comunismului nostru securisto-medieval, acela în care regii domnesc peste asfalt, baronii peste filiale, boierii peste licitaţii trucate şi toţi sînt tovarăşi între ei. Haideti sa scapam de BORDEL.
NASOLU
06 Feb 2012

Nony , schimbarea sefilor - bucuria prostilor ( vezi anul 2004 cind a cazut in fund,, A. Nastase - sapte case") , atunci am schimbat regimul numit ,,10%" pentru cele zece procente pe care le lua A.Nastase si psd-ul din fiecare contract incheiat in Romania , cu regimul lui T. Basescu , alt regim corupt , gindestete ca toti astia de dupa 1990 provin din acelasi loc : PDSR - locul de adunare pentru toti carieristii pupancuristi , turnatorii si putorile ordinare din fostul PCR . Acum ce urmeaza ? Salvarea Romaniei in persoana unuia ca papagalul ala de C. Antonescu ? sau mai rau , in persoana mincinosului ordinar numit D. Diaconescu ???? Sau poate Ponta - protectorul tinerei Mafii din PSD ? Eu sunt unul care in 2004 l-am votat pe T. Basescu in speranta ca vom iesi din mlastina in care ne-a bagat KGB-istul de I.Iliescu , ei bine, am luat teapa . De atunci si pina acum ( si-n cotinuare ) voi vota doar cu miscarile ecologiste , in cam toate tarile civilizate ecologistii sunt a-doua forta politica , la noi nici macar nu sunt in parlament . Oare nu denota asta nivelul nostru de civilizatie ?
Random image