2017-01-20 01:35

EVENIMENT


Procurorul Bălășescu a fost arestat

 |  19:41
Procurorul Bălășescu a fost arestat

Curtea de Apel Bucureşti a decis, în noaptea de miercuri spre joi, arestarea procurorului Maximilian Bălăşescu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, prins în flagrant delict de procurorii anticorupţie în timp ce primea mită 80.000 de euro şi 90.000 de lei de la o persoană, cercetată de acesta pentru complicitate la înşelăciune. „În cursul lunii ianuarie 2012, inculpatul a pretins de la un denunţător, prin intermediari, 300.000 de euro, în două tranşe, pentru ca în schimb să dispună ridicarea măsurilor asiguratorii luate faţă de denunţător, într-un dosar în care acesta era cercetat, alături de alte persoane, pentru complicitate la infracţiunea de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. Procurorul urma să dispună și disjungerea cauzei şi ulterior să adopte o soluţie de scoatere de sub urmărire penală”, se arată într-un comunicat al DNA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

METIN CERCHEZ
03 Feb 2012

sa vedeti la constanta -magistrati-procurori si judecatori cu averi milioane euro din salriul de bugetar-teodor nita-dat afar de 2 ori din magistraura reprimit fara concurs in 2007 de traian basescu,-vile lux -cartier hoti benzina,masini lux-merceds clasa cls-ct 10 atp-70 cmd.audi a3 si audi a4 si a6 si a8 -jeepuri etc-anca nita -sotia sa data afara din magistratura reprimita de traian basescu-numita vicepresedinte tribunal constanta.valentin stefan -prim procuror tribunal constanta-afaceri cu kurzi-hoteluri mamaia linga royal,peco lazu,terenuri,mall inchis-str i c bratianu-cetateni turci-evaziune milioane euro-tine dosarul blocat-bmw seria7 98 wxs,sotia jeep audi q7 negru de la kurzi etc-sali biliard-parcgetul sta cu chirie in vila unui infractor din dosar incineratorul-cusu ii da milioane euro chirie -cristian deliorga -fost la csm-avea dosar coruptie la dna-numit de traian basescu judecator la tribunal constanta-coruptie mare- mafie-al queda ptr sri-sa stie siu u e ce coruptie
BUCURESTEAN
04 Feb 2012

Cred ca ar fi mai mult decat justificat si necesar ca SRI si DNA sa monitorizeze relatiile dintre anumiti judecatori si avocatii partilor din dosarele judecate de respectivii magistrati.
FLORIAN IONITA
05 Feb 2012

Este fff grav - un procuror de talia d.lui M.B. sa ia mita - opiniei publice si in general societatii civile da un sentiment de incertitudine, de nesiguranta majora in fata infractorilor cu multi bani, in fata mafie tiganesti. Nici nu banuieste ce a creat in sufletul si mintile oamenilor de buna credinta, prin atitudinea sa infractionala(avand in vedere faptul ca acest caz era intens prezentata in mass-media) si urmare un angajat al unui institutii publice cu o totala lipsa de respect, o lipsa desavarsita de morala, de etica profesionala ia O MARE S P A G A. oare o avea remuscari ? evident ca DA sau NU ?

Adauga un comentariu

Random image